Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti csinalnatok a baratotok lakasan hazimunkat, vasalnatok az i gjeit,4 honapos kapcsolat utan?
Hetvegen a baratomnal voltam, takaritottam nala es vasaltam. Mondta, hogy pihenjek, mert neki dolgoznia kell a gepen.
(kozben meg lattam , inkabb Facebookozott, olvasgatott).
Unatkoztam ezert nekialltam takaritani.
Van egy baratnom, aki 2 eves kapcsolatban van (ok egyutt is laknak, mi nem ) es a multkor felhaborodva mondta, hogy o ki nem vasalna a pasija ingjeit.
Szerintetek elkenyeztetem ezzel a baratom?
Aranyközépút.
Ne légy cseléd, de ne szarj mindenre. Segédkezz, te vagy az, aki felajánlja a segítségét, ő meg elfogadhatja, de nem vagy csicskás. Nem minden melót te végzel el, te csak besegítesz.
Nem, max. a mosogatásban segítenék. Főleg úgy nem takarítanék, hogy ő facebookozik közben.
Míg nem éltünk együtt, egyikünk sem takarított a másiknál, még mosogatni sem engedett, amikor nála voltam.
Együttélés óta meg szépen együtt csinálunk mindent, most sincs olyan, hogy az egyik lustul, míg a másik takarít.
Szóval igen, elkényezteted, ami nem baj, ha nálatok meg ő segít be, magától. Ha nem, akkor készülj az áldozat szerepre.
Én is szoktam, bár a barátom mindig mondja, hogy nem kell. Ágyazás, szellőztetés alap ha nála vagyok - ha melózni megy, reggel elmegy, én tovább alszom egy kicsit. Van, hogy kaját főzök - anyuja nagyon szereti, ha neki nem kell :D Mosogatni nem nagyon szoktam, mert a bőröm nem bírja annyira.
Ruhákat szoktam behajtogatni. De úgy takarítani,hogy ő addig pihen, nem szoktam, mert ha látja, hogy csinálom nem engedi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!