Nők, anyák, házimunkát végzők, szerintetek a mosás, főzés, takarítás munkának számít?
Láttam egy kérdést, amiben a kérdező hölgy arról panaszkodott, hogy a párja sokat dolgozik és nem foglalkozik vele. Minden nap meleg vacsival várja a férfit, ő rendbe ér haza minden tiszta, ki van mosva, kutya megetetve el vitték sétálni is, stb. Erre egy kommentelő feltette a kérdést, hogy dolgozik-e a hölgy, mert a házimunka nem is igazi munka, hanem inkább kikapcsolódás.
Szerintetek igaza van?
Igen, munka.
Aki azt írta kikapcsolódás, vajon mennyit végez házimunkát?
Vicc, hogy sok férfi azt tartja, hogy csak a gépeken kell nyomogatni a gombokat. Amikor meg visszaszólok, hogy akkor miért nem ő nyomogatja, rögtön kuss lesz.
Irodában dolgozok, számomra valamilyen szinten kikapcsolódás a takarítás-mosás-mosogatás stb.
Más az, aki állandóan ezt csinálja, annak nem jelent kikapcsolódást.
Már ne haragudj meg, de csak röhögni tudok mikor megy a sírás a nők részéről, h ők kimostak meg mosogatás meg a többi, közben meg géppel csinál mindent:D
Úgy beszélnek róla, mintha a patakra kellene levinni aztán kéz között kimosni egyenként a ruhákat:D
Annak aki nem kifejezetten szereti csinálni munka. Aki meg szereti annak kikapcsolódás.
Utolsó!
Azért mert te szeretsz főzni attól nem mindenki, én utálok na nekem nem kikapcsolódás nem élvezem. Egy kúszó mászó gyerek mellett meg nem elég csak hetente takarítani. Persze ez nem azt jelenti h mindent ki kell sikálni de azért csinálni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!