Most érettségizem és tanulnom kellene. Ehelyett inden nap takarítok,főzők, ég anyámék szobáját is én takarítom, naponta háromszor mosogatok,terigetek meg mosok habár azt a gép csinálja. Napontna 3 órába telik mire rendbe rakok mindent aztán főzés,aztán jönnek a tesóim (12 éves és 13 éves) akik egyből felfordulást csinálnak és kezdhetek mindent ujra ha itthon vannak akkor ne lehet tanulni,mert zavarom őket.
A szüleim lustának tartanak, még a fürdővizet is én csinálom anyámnak is ... aztán meg nem csinálok semmit mondják ők ,tanulásra időm lenne de itthon vannak.. és nem lehet.. zavarok. Ők a szülei és a tesóim semmiben nem segítenek. Mit tehetnék?
elnézést a betű kihagyásokért.. nem jó a billentyűzetem :/
2014. jún. 10. 07:56
2/7 anonim válasza:
Nincs egy külön szobád, aminek zárni lehetne az ajtaját? Akkor menj ki egy padra vagy a mezőre egy pléddel és ott tanulj. Reggel kimész, este hazamész. Biztos lesz veszekedés pampogás, de ne foglalkozz vele. Hagyd az otthoni munkát a csudába, az nem csak a te dolgod.
2014. jún. 10. 08:20
3/7 anonim válasza:
Menj el könyvtárba tanulni, akkor nincs ilyen.
2014. jún. 10. 08:20
4/7 anonim válasza:
Reggel gyorsan csináld meg a napi teendőket, aztán irány a könyvtár vagy egy osztálytárs és lehet egész nap tanulni.
2014. jún. 10. 08:30
5/7 anonim válasza:
Ne haragudj ,de megvan édesanyádról a véleményem ... :/ Nem vagy már kislány .. nyisd ki a szád . Mondd meg ,hogy a te kapacitásod is véges ,joggal várod el ,hogy tiszteletben tartsák ,most sokkal fontosabb dolgod van .Én magam után elpakolnék aztán kalap kabát ...Édesanyádnak mi dolga van ,hogy nem bír/akar családanyaként és háziasszonyként funkcionálni ? Még neki kellene a tehet a válladról levenni ,hogy a tanulásra tudj koncentrálni ! 33/N
2014. jún. 10. 08:40
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) meg próbálom hogy kiülök a parkba az hátha bejön :)
Nekem sincs más véleményem róla csak lenne már munkám és elköltöznék.. de addig nem lehet sajna :/
2014. jún. 10. 11:40
7/7 anonim válasza:
Mondd meg nekik, hogy naponta ennyi meg ennyi óra tanulásra van szükséged. Ha már olyan ügyesen beosztják az idődet, akkor mondják meg azt is, hogy azt az X óra tanulást mikor végezheted el reggel 8 és este 10 között összefüggő időtartamban. És amikor ők meghatározzák, akkor mindenki elmehet a kívánságaival a búsba. Ha gyerekként kezelnek, de felnőttséget várnak el tőled, akkor használd ki a kiskapukat ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!