Ha azt érzem, hogy nem vagyok átlag és nem szeretnék változtatni ezen akkor hogyan érvényesüljek mégis a világban?
sok fajta alkoholos ital van.
amit írsz erről az csak annyit mutat,hogy nincsen kialakult ízlésed az italok terén.
röviden-a dolgok akkor fognak megváltozni amikor majd te fizeted a sárga csekkeket,te teremted rá elő a pénzt nem valaki más.
Az ivás-nem ivás, dohányzás-nem dohányzás senkit sem tesz különlegessé. Ki mit szeret.
Az szintén nem emel átlagon felülivé, hogy idealista vagy.
Ilyen kapcsolat nekem 9 hónapig működött. Szerintem egy életet nem lehet így leélni. Őt idegesíteni fogja, hogy te egy más dimenzióban sodródsz, téged pedig az fog zavarni, hogy ő mindig mindent megtervez.
és mik azok a visszajelzések? a "hangok" mondták vagy honnan jöttek? na meg izé, valóban majd ha kőkeményen konfrontálódsz a valósággal, akkor fogod másképp látni a dolgokat sztem.
addig is megfogalmazhatnád pontosabban, te magad miben látod a különlegességet és egyediséget!?
véleményt arról mondhatunk amit kipróbáltunk és ismerünk.
te az írásod alapján totálisan el vagy tévedve,vagyis nem ismered azt amit bírálsz.
bármilyen furcsa neked az emberek a szórakozóhelyekre szórakozni járnak,nem bólogatni meg egyetérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!