Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha azt érzem, hogy nem vagyok...

Ha azt érzem, hogy nem vagyok átlag és nem szeretnék változtatni ezen akkor hogyan érvényesüljek mégis a világban?

Figyelt kérdés
Például a barátnőm néha szokott vizipipázni és néha kicsit iszogatni én mindettől mentes vagyok. Viszont szeretné olyannal megosztani akit szeret. Ellenben annyira utálom még az alkoholnak az ízét is, hogy a gyomrom felfordul tőle. Másrészt sokkal kevésbé vagyok nyitott és szeretem a nagy társaságokat, baráti összejöveteleket, mint inkább a meghitt romantikus dolgokat. Örök álmodozó vagyok, rágódom a múlton, ő pedig realista, két lábbal a földön jár. Én idealista vagyok. Furcsa, hogy ezek után ember kapcsolata mégis majdnem 1,5 éve működőképes? Bár az utóbbi időben kezdenek ezek csak markánsabban megjelenni. Valami tanács.
2014. febr. 19. 02:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
pedig legyél az vagy a hatalom úgyis eltapos. itt nincs második út .... ez van :(
2014. márc. 18. 17:57
 12/15 A kérdező kommentje:
Szerintem mindig is szükség volt, van és lesz is az ilyen emberekre. Ha mindenki átlag lenne, akkor egysíkú lenne a világ. Ám szerencsére mégsem az. Bár ma lehet egyre inkább afelé haladunk sajnos. Oly sivár ország ez. Tán majd meglátjuk, mit hoz a jövő As time goes by.
2014. márc. 20. 00:59
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát az as time goes by-ban én is hittem egy ideig, aztán azt vagyok kénytelen tapasztalni, hogy ebben az országban kb semmi se tud pozitív irányba változni. Sőt .. itt csak mintha hátramenet lenne. Fura egy nép a magyar, de a jelek szerint nagy része tök jól elvan a korlátaival, és nem csak nem kell neki a civilizáció, de még hülyeségnek is tartja, lenézi (nézz körül kicsit az országban ...)

Még mindig nem írtad le, mit is értesz pontosan az alatt, h nem vagy átlagos!!!???

2014. márc. 20. 06:34
 14/15 anonim válasza:
hány éves vagy? 5 éve nem néztél tv-t ha ez tényleg igaz akkor gratulálok! amúgy amit leírtál az úgy hangzik mintha valamilyen 100 éves öregember lennél. már bocs
2014. ápr. 9. 22:08
 15/15 A kérdező kommentje:
Nézd. Szerintem ez nem a kor függvénye. Egy 100 éves öregember is gondolkodhat úgy mint egy 20 éves fiatal (ez csak egy példa) és egy húsz éves is úgy mint egy 100 éves öregember. A lényeg az, hogy a szívünk legyen fiatal és legyen bennünk gyermeki világ. Ezt nem szabad feladni. A nagy szerelmek és az idealizmus ideje már lejárt, mégis merjünk álmodni. "Tudom mint kisgyerek csak az boldog, ki játszhat. Én minden játékot ismerek, hisz a valóság elpereg és megmarad a látszat."
2014. ápr. 9. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!