Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus és meleg párok akik együtt éltek, ti hogyan osztjátok meg a házimunkát?
Mennyire megy gördülékenyen a dolog? Szoktatok vitázni emiatt? Ki mit csinál, és milyen gyakran?
Én leszbikus vagyok. A barátnőm nem olyan mértékben veszi ki a részét a feladatokból, mint ahogy én szeretném, illetve gyakran nekem kell emlékeztetnem rá, hogy csinálja meg. Nem tudom, hogy túl sokat várok-e el tőle, ezért lennék kíváncsi a válaszokra.
22/L
Jelenleg elég sokat vagyok itthon, így amit tudok megcsinálok.
Amikor mindketten dolgoztunk akkor sem voltak felosztva a dolgok, mindketten csináltunk mindent, mindig az aki épp jobban ráért, vagy pedig együtt. Pl ketten két-három óra alatt puccbavágjuk az egész lakást. Főzni mindketten szoktunk, nincsenek leosztott szerepek. Mondjuk vasalni ő szokott, rendet rakni meg én :)
Ez attól függ, ki mit szeret illetve mit tud csinálni.
Nálunk én főzök, mosok, takarítok. Ő tereget, mosogat, és ha valamit meg kell javítani, nekiesik, aztán vagy sikerül, vagy nem.
De szerintem a legtöbb ember olyan, hogy egy kicsit noszogatni kell. Mi is ezt kölcsönösen megtesszük egymásnak. :) Ki szereti a házimunkát?
bika nő nem takarít.
bika-felnyírt haj,puhos test,kockás ujjatlan ing,tetoválás.
Lehet, hogy kicsit sokat vársz el tőle!
Az ilyen nem vezet jóra!
Próbáljatok kompromisszumot kötni, beszéljétek meg közösen, akkor nem lesz gond és vita! :)
Igazából csak azt várnám el, hogy néha besegítsen olyan dolgokba is, amit nem annyira szeret. Én sem rajongok a házimunkáért, de rosszul érzem magam, ha nagy rendetlenség van körülöttem. A vasalást átvállalja, illetve időnként leviszi a szemetet és elrakja a cuccait, de kb ennyi. Én sokkal gyakrabban főzök, akkor is ha fáradt vagyok vagy más dolgom lenne, ő is eszik belőle, de a mosogatásba nem szívesen vagy csak nagyon kicsit segít be, azt is csak ha noszogatom. Felmosás, porszívózás, fürdő takarítás, konyhapultok letakarítása miután összemorzsázta, ágynemű csere és legtöbbször a mosás is az én feladatom. Nem akarom leterhelni, csak azt szeretném, hogy ezekbe is legalább időnként besegítsen saját magától, és ne a száját húzogassa ha megkérem. Ugyanannyit vagyunk itthon.
Szóval ez nagy elvárás a részemről vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!