Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselitek ha nincsen szex? Párommal több mint egy éve vagyunk együtt, de alig szexelünk, most meg igazán nem.
szerintem küld el orvoshoz, ha daganata van
vagy volt már vele?
Orvoshoz zavard el mindenképp, ha meg nem megy el, akkor magára vessen.
Szexelni meg nemcsak análisan lehet, hanem ezerféle egyéb módon is.
Neked az nagyobb gond, hogy nincs szex, mint hogy a párod nem megy orvoshoz? Engem jobban érdekelne a párom egészsége, mint a szex, már bocsi. De a tény, hogy őt sem izgatja a dolog, azt igazolja, hogy nem nagyon tiszteli önmagát(vagy tart az orvosoktól, amit meg kellene beszélnetek). Küldd el a párodat orvoshoz! Nem akarásnak nyögés lesz a vége...öhmmm...mármint itt pont, hogy nem:P De komolyan, nehogy eldurvuljanak a dolgok. Mihamarabb kezeltetni kellene.
De ha annyira kell a szex, nem csak anális szex létezik;)
ui: Beszéljetek! Azt nem tudom pl, hogy mekkora a szexuális vágyatok. Beszéljétek meg, hogy ki mennyire vágyik a szexre, ha eddig így nem esett szó róla. Beszéljetek arról, hogy miért nem megy orvoshoz. Lehet, valami teljesen más dolog áll a dolog mögött, amiről esetleg nem akart/mert beszélni. Nem tudhatom biztosra, mert én tudatlanul csak ötletelek. Aki ezekre a választ tudja, az csak a párod és te lehettek...
Sokszor csak annyi kell a probléma megoldásához, hogy a két fél leüljön és őszintén beszéljen. Sok sikert!
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!