Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy viselitek ha nincsen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselitek ha nincsen szex? Párommal több mint egy éve vagyunk együtt, de alig szexelünk, most meg igazán nem.

Figyelt kérdés
Melegek vagyunk, idáig sem sokat szexeltünk havi 2x, de mostanában tényleg nem nagyon. fibróma van neki a ánuszán így ez miatt nincs szex, de orvoshoz nem nagyon megy. ti hogy viselitek azt a helyzetet, ha nincs szex? melegek írjanak főleg...

2016. szept. 25. 22:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem megy orvoshoz?? Simán leszednék és nem lenne több probléma.
2016. szept. 26. 13:00
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

kérdésre válaszolva, én 13 hónapja szexeltem senkivel, amióta szakítottunk az exemmel

a másik: egyet értek az előttem válaszolókkal, én is a barátomat (ha lenne) félteném inkább, nem pedig a szex hiányát

20 aktív

2016. szept. 26. 14:07
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Már rég elrángattam volna orvoshoz.
2016. szept. 26. 14:44
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Jó azért azt tegyük hozzá, hogy a fibróma ártalmatlan és nincs is rá esély, hogy ártalmas kinövéssé válik. Szóval az egészsége miatt nem kell aggódnia a kérdezőnek. Csak azért írom, mert jött nem egy olyan komment, hogy az egészsége miatt aggódjon.
2016. szept. 26. 17:34
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, azért kényelmesnek biztos nem kényelmes Azért se kéne aggódnia?

Amúgy meg az anális szexen kívül mást nem is ismertek?

2016. szept. 26. 18:32
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
egészségügyi okokból kb másfél hónapig nem szexeltem a barátommal.. én is passzív vagyok. meghülyültem, minden nap kínszenvedés volt:D évekig nem bírnám. meg hát amúgy is, nem csak a szex miatt gáz, hogy nem megy el orvoshoz, de az egészsége miatt meg pláne
2016. szept. 26. 21:47
 17/20 A kérdező kommentje:
Ahogy végig olvastam a kommenteket, mindenki azt hiszi, hogy a szex fontosabb mint a párom. Ami persze nem igaz, mert Fontos a párom egészsége és mindig mondom neki, hogy menjen ki orvoshoz, de nem hallhgat rám. Hiába erőszakoskodom, hogy igen is ki kell menni. Szexen kívül is lehet jól érezni magunkat, pl a orál...stb.. de az sincsen mindíg.... sőt az igy egyre ritkábban van.
2016. szept. 26. 22:27
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

De miért nem akar orvoshoz menni?

Fél vagy szégyenli? Vagy mégis mi az oka? Mit mond?

2016. szept. 26. 22:32
 19/20 A kérdező kommentje:
Mindig azt mondja, hogy nincs mivel lemennie, de én is szivesen elviszem.... ha annyira akarja akkor elment volna szerintem...
2016. szept. 26. 23:25
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez Csak kifogás, szerintem inkább fél vagy valami hasonló lehet az oka.

Beszélj vele,győzd meg

2016. szept. 27. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!