Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti együtt maradnátok a barátotokkal, ha kiderülne, hogy biszex?
Kiderült a barátomról, akivel 4 éve vagyunk együtt, hogy biszex. Még nem volt eddig férfival, de szexuálisan legjobban eddig az elégítette ki, ha női ruhákat hordhat és műf***szt dughat fel magának... Ezt persze én nemrég tudtam csak meg... Most, hogy már beszéltünk róla, belátta, hogy ő ki szeretné próbálni igazi férfival és így akarna velem kapcsolatban maradni, hogy lenne egy pasi aki őt d***gja néha. Nekem viszont ez egyáltalán nem jön be.
Ki hogy áll az ilyen dolgokkal?
Hát szerintem a női ruhák felpróbálása már inkább a meleg felé hajlik...
Azt engedném, hogy kipróbálja, de tudjak róla és ne menjen a kapcsolatunk rovására.
Ő is akar felcsatolhatósat. Meg igazi férfit is akarná, hogy megd***gja... Ti engeditek a bi pasitoknak, hogy másokkal szexeljenek?
Ha igen, akkor nyilván ti is szexeltek másokkal, nem? Akkor ilyen nyitottabb kapcsolatok, ha vannak, az milyen gyakori?
Meg ez a biszexualitás milyen gyakori? Én viccből felajánlottam neki, hogy átalakítom nővé, azóta erről ábrándozik... Hogy sminkeljem ki és öltöztessem fel... Meg olyan extrém vágyábrándokról írt, mint hogy megd***gják őt, mint egy k***rvát, többen az erdőben.
Nálatok hogy működik ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!