Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ti együtt maradnátok a barátot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti együtt maradnátok a barátotokkal, ha kiderülne, hogy biszex?

Figyelt kérdés

Kiderült a barátomról, akivel 4 éve vagyunk együtt, hogy biszex. Még nem volt eddig férfival, de szexuálisan legjobban eddig az elégítette ki, ha női ruhákat hordhat és műf***szt dughat fel magának... Ezt persze én nemrég tudtam csak meg... Most, hogy már beszéltünk róla, belátta, hogy ő ki szeretné próbálni igazi férfival és így akarna velem kapcsolatban maradni, hogy lenne egy pasi aki őt d***gja néha. Nekem viszont ez egyáltalán nem jön be.

Ki hogy áll az ilyen dolgokkal?

2016. okt. 18. 20:57
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
78%
Látod mondtam, hogy full meleg. Szerintem finoman adagold neki, hogy te normális kapcsolatra vágysz ő meg másik pasira és tök mások az igényeitek, így jobb lesz ha elválnak útjaitok. Akármennyire is sokkol, de tartsd titokban a melegségét. Kiközösíthetik, kiutálhatják. Adj az ismerősöknek, rokonoknak egy sablon szöveget. Nem működött, nem törődött veled, elmúlt a szerelem blablabla
2016. okt. 19. 21:06
 42/54 anonim ***** válasza:
19%
Valószínűleg nem kár a fiatal éveidért ha egy meleg férfinak kelettél legjobban....
2016. okt. 21. 08:54
 43/54 anonim ***** válasza:
87%

Utolsó te mekkora egy paraszt van Jézusom...

Mi késztet arra hogy ilyen undorítóan beszólogass egy lánynak aki tényleg semmit nem tehet a pasija perverz fantáziáiról?

Egyáltalán magadnál vagy?

Az ilyen ember mint te tényleg semmit sem ér....

2016. okt. 21. 09:05
 44/54 anonim ***** válasza:
38%

Olvasd már el a kommentjeit? Ahelyett hogy megpróbálná megoldani a gondjait, itt fikázza és szidja a srácot.... ezt vele kéne megbeszélni nem ország világ előtt fikázódnia....

Meg sajnáltatja is magát... fogadjunk hogy ráirtak vagy 20-an és azt élvezi..

2016. okt. 21. 09:34
 45/54 anonim ***** válasza:
79%
A srác végre boldog hogy kiadhatja magából ráadásul a szerelmének és az megérti, valoszinuleg nagyon boldog. Erre a nő hátbaszuja..... ezért nem kár az éveiért
2016. okt. 21. 09:38
 46/54 anonim ***** válasza:
100%
Persze mert teljesen ki van akadva... érthetően amúgy, nem mindenki fogadja kitörő lelkesedéssel az ilyesmit. (Az én párom is biszex ami nekem nagyon tetszik de ez egyedi.)
2016. okt. 21. 09:45
 47/54 anonim ***** válasza:
100%

Én is biszex vagyok, és ezért nem mondanám el a páromak ezt. Mondjuk én nem is akarok a hátamögött de még előtte se ferfiakkal szexelni amig vele vagyok. Lehet en gondolkodok hulyen.

A srac se szent, nem allitom. Ő is hibás, de nem az iranyultsaga hanem a rossz tálalàs miatt...

2016. okt. 21. 10:10
 48/54 A kérdező kommentje:
Jó , egy kicsit erős volt a kiakadásom, hogy legyaláznám... nyilván én is mérges lehetek, és nekem is vannak ilyenkor elképzelésim, nem csak a b***ziknak, amikor szexre gondolnak. Gondolom, hogy bevédig a biszexek egymást, ezzel nincs is gond... Csak inkább alkossatok egy közösséget, és a normális embereket meg hagyjátok békén. Köszönet az emberiség nevében. :)
2016. okt. 21. 22:11
 49/54 anonim ***** válasza:
100%

Ha kiderülne a barátomról, hogy biszex, akkor együtt maradnék vele. Azonban az, ha női ruhákba öltözne, és más férfiakkal akarna együtt lenni, miközben elvileg az én párom, már nem férne bele. Nincs semmi bajom a női ruhákat hordó férfiakkal, sem a transzneműekkel, de számomra ez nem férne bele egy kapcsolatba. Nekem nem ilyen egy párkapcsolat, amiben boldog vagyok, és ami ideális számomra. Az, ha másokkal akar lefeküdni rajtam kívül, meg főleg nem túl szimpatikus. Lehet, hogy én vagyok régimódi, nem tudom. Egyszerűen én ezt megcsalásnak érezném. Szerintem az is.

De te tudod, hogy te mit tudsz elfogadni, neked milyen az ideális kapcsolat. Ha nem tudtok kiegyezni a barátoddal úgy, hogy mindketten boldogok legyetek, akkor lehet, hogy ideje lenne mindkettőtöknek hallgatni a szívére és a vágyaira.

2016. okt. 27. 22:28
 50/54 anonim ***** válasza:
94%
Kérdezi, húzz a magányba.... hajrá!
2016. okt. 27. 23:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!