Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi idő után voltatok együtt a barátotokkal, miután elkezdtétek szedni a tabit?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem, h mindenki megvárta e az 1 hónapot, vagy "bátrabbak" voltatok, és mondjuk 2 hét után már lefeküdtetek?
21/L
2012. máj. 3. 22:16
1/5 anonim válasza:
nekem a dokim 2 hetet mondott, úgy is lett, és nem lettem terhes :), de persze felelősségteljesen nem tudom azt tanácsolni, hogy hajrá. A nőgyógyász mit mondott?
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta, hogy kezdjem el menzesz 1. napján szedni, és menzesz után már együtt lehetünk. Ezt kicsit korainak tartottam, úgyhogy mi a 15. tabi után voltunk együtt.
Csak egyik ismerősöm jól lecseszett emiatt, h meg kellett volna várni az 1 hónapot... De igazából nem lett baj belőle, szóval... Csak 2 hétig azért eléggé ideges voltam :D
Kíváncsi vagyok h ki h vélekedik erről, mert annyira mást mond mindenki ebben a témában.
2012. máj. 3. 22:37
3/5 anonim válasza:
Ha a nőgyógyász azt mondta, akkor valószínűleg igaza volt, mégiscsak ehhez ért. Szakember tudásával szemben én nem hinnék még a legjobb barátom véleményének se, simán lehet hogy valamit nem tud/rosszul tud hiába akar jót. A lecseszés meg abszolút nem jogos, ha ezt mondta az orvos akkor jól cselekedtél és pont. Semmi köze hozzá.
4/5 A kérdező kommentje:
Én is hiszek az orvosnak, csak itt is olvastam olyat, hogy valaki ugyanolyan tabit szed, mint én, de neki az orvosa 1 hónapot mondott :/ Így hogy döntse el az ember, hogy mi az igaz? :/ Miért nincsenek 1 véleményen? Végül is mindegyik szakember...
2012. máj. 4. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!