Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, együtt alszotok a barátotokkal amikor menstruáltok?
Az a helyzet, hogy most van meg 2. napja a mensim és pénteken a barátomnál alszom. Hetente csak 1x tudunk együtt aludni a suli miatt és én ott szeretnék aludni mindenképp, de mégis aggódok, hogy menstruálok és így nem lesz minden felhőtlen köztünk majd ha ott leszek. Ilyenkor ugye folyamatosan úgymond 'piszkosnak' érzem magam 'odalent' meg hasonlók, szerintem ismeritek ezt az érzést, nem kell bemutatnom. :) Meg hát picit ingerültebb vagyok ilyenkor és félek, hogy a barátommal össze veszek valamin... a másik dolog meg hát a szex. Kívánom őt, szeretnék vele szexelni és olyan rossz lesz így nála ott aludnom, hogy nem tudunk együtt lenni. :( Szóval arra lennék kíváncsi, hogy más pároknál ez hogy megy? Mit szoktatok ilyenkor csinálni, meg hogy szexuális téren a vágyaitokat hogyan élitek meg menstruálás alatt? Köszi a válaszokat.
17L
Mi úgy csináltuk, hogy törülközőt terítettünk az ágyra, és arra feküdtem. Illetve zuhany alatt. Már nem vagyunk együtt. Nincs szexuális életem sem. De a tippjeim azt hiszem, jók.
L.
Én ott alszok. Szexelünk is, általában terítünk magunk alá valamit. Volt, hogy este jött meg, és összevéreztem a lepedőjét. Teljesen égett a fejem. Ő meg felkelt, nézett, leszedte, aztán bedobta mosásba... Ha nem éretlen a barátod, találkozott már menstruáló nővel, nem csinál belőle problémát.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!