Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti együtt maradnátok a barátotokkal, ha kiderülne, hogy biszex?
Kiderült a barátomról, akivel 4 éve vagyunk együtt, hogy biszex. Még nem volt eddig férfival, de szexuálisan legjobban eddig az elégítette ki, ha női ruhákat hordhat és műf***szt dughat fel magának... Ezt persze én nemrég tudtam csak meg... Most, hogy már beszéltünk róla, belátta, hogy ő ki szeretné próbálni igazi férfival és így akarna velem kapcsolatban maradni, hogy lenne egy pasi aki őt d***gja néha. Nekem viszont ez egyáltalán nem jön be.
Ki hogy áll az ilyen dolgokkal?
lényegében megcsalna nem?
vagy ez nem számít annak?neked eleve nem tetszik a dolog és akkor még hagynád meg utána még vele lennél?
ennyi erővel akkor te is szexelhetsz mással:D
"Eljátszottam, hogy elfogadom, de legszívesebben szétgyaláznám a b***ziját. 4 évre lekötöttem magam egy ocsmánysághoz..."
És te mivel vagy jobb? Alakoskodsz, a szemébe hazudsz, a háta mögött meg így beszélsz róla. Nem lehetne tisztességesen megmondani hogy neked ez így nem megy? Engedd el, hagy keressen valakit aki így is elfogadja.
Amúgy én igy is együtt maradnék vele- ahogy az előzőek irták, egy nővel is kiélheti a vágyait.
Nem biztos hogy direkt vert át.
Talán ő se tudta hova tenni ezt.
Nem mert előhozakodni vele.
Félt hogy így reagálsz, ahogy az imént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!