Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy én csinálok mindent itthon?
Én nem értem az ilyen típusú kérdezőket. Leír egy probléma áradatot, aztán cifrázza, hogy nem volt minőségi 30-as pasi, és amikor a válaszolók felhívják rá a figyelmét, hogy neki is van vaj a füle mögött, akkor hirtelen minden tökéletes lesz és boldogság van. Kérdező te is hibás vagy, hozzámentél valakihez, akire rá se szántad az időt, hogy rendesen megismerd, mert úr isten 30-as vagyok és gyerek kell az első kreténtől, aki szembejön.Akármilyen tökéletes választás is volt telibesz.rja, hogy egyedül csinálsz mindent.
De persze totál irigy vagyok és bánt, hogy én nem így élek. Igen, savanyú a szőlő, ahogy az egyik válaszolónak odadobtad. De szerintem minden nő, aki a irományodat olvasta felordított, hogy vajon miért nem neki jutott ez a remek ember. Tudomásul vesszük, hogy felhőtlenül boldog vagy... Ja, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!