Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Az normális, hogy én csinálok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy én csinálok mindent itthon?

Figyelt kérdés
Szóval van egy másfél éves gyerekünk a férjemmel, ő tart el minket. Nem azért, mert én lusta vagyok, jól kereső állásom volt előtte, de úgy láttuk jónak, hogy itthon maradok a gyerekkel, amíg pici. Na most azon felül, hogy én látom el a gyereket, tanulok mellette, hogy ne essek ki teljesen a munkaerőpiacról, mosok, főzök minden nap, takarítok. Ő annyit segít a házimunkában, hogy este elpakolja a konyhát (kiszedi az edényeket a mosogatógépből, beleteszi a piszkosakat és letörli a konyhapultot), ezt sem minden nap. Amúgy irodai munkában dolgozik, most épp itthonról, így bejárnia sem kell. Ezen kívül mindent, de mindent nekem kell elintéznem a ház körül. Kiégett egy villanykörte a lépcsőházban, ahova naponta többször le kell mennem, és úgy kellett könyörögnöm, hogy cserélje ki, mert én nem érem el. Az autónkat, amióta másfél éve megvan, egyszer nem takarította ki. Tavaly a téligumi sem lett kicserélve, mert nem foglalt időpontot, azt is nekem kellett volna elintézni. Egy éven át könyörögtem, hogy keressen egy könyvelőt, aki megcsinálja az adóbevallását, nem csinált semmit. Végül amikor már eljött a határidő, én kerestem valakit és intéztem el, beszkenneltem az összes iratát és leveleztem a könyvelővel (az ő keresete miatt kellett adóbevallást csinálnunk). A kertben nem csinál semmit, pici a kert, de azért néha ki kéne szedni a gazt meg lenyírni a füvet. Azt is vagy én megcsinálom vagy nincs semmi csinálva. Szabadidejében befekszik a kanapéra, mert neki pihenni kell, annyira stresszes a munkája (szerinte). Más férje is ilyen, ez normális viselkedés egy családapától? Én értékelem, hogy eltart minket, de sosem érek a dolgok végére és jól esne, ha besegítene legalább valamiben.
2021. ápr. 13. 19:37
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
92%
én valahol megértelek, kérdező, mert én is voltam ilyen kapcsolatban amibe kb. így mentem bele hogy úgyse lesz jobb.
2021. ápr. 14. 01:04
 52/66 anonim ***** válasza:
29%
Kedves kérdező! 49-es vagyok. Annyira igazad van, azért rinyálsz itt már oldalak óta, mert ez a tökéletes férfi nagyon boldoggá tesz. No, ha ilyen remek party ő, akkor mire fel ez a kérdés? Az én férjem is pontosan olyan, mint a tiéd, csak ő nem hagyja, hogy egyedül szalakadjak meg itthon. De persze totál irigyellek.
2021. ápr. 14. 07:11
 53/66 anonim ***** válasza:
29%
Véletlen elküldtem. Ezentúl, ha a férjem hazafelé bevásárol, itthon meló után elmosogat ígérem mindig arra fogok vágyni, bárcsak lerogyna a kanapéra dögleni.
2021. ápr. 14. 07:16
 54/66 anonim ***** válasza:
52%
Hiába ekézitek a kérdezőt, tökéletes ember nincs .... én is volt akit szívből nagyon irigyeltem ,aztán kidrtult egys más így meg már nevetek az akkori butaságon, hogy ezt irigyeltem én?!!! Senki sem tökéletes ....sőt leginkabb az nem, aki nagy mellénnyel állítja magáról azt 😢😀
2021. ápr. 14. 07:24
 55/66 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk én vagyok a férfi, és mindent én csinálok a ház körül. Én nem.dolgoztam két évig, hogy hárman lehessünk itthon a picivel. Szerintem ez égy korrekt. Nekünk jó, hogy mindent én csinálok. Engem nem zavar, ő meg ügyetlen és nagyon könnyen stresszelherő.
2021. ápr. 14. 07:30
 56/66 anonim ***** válasza:
52%

Én nem értem az ilyen típusú kérdezőket. Leír egy probléma áradatot, aztán cifrázza, hogy nem volt minőségi 30-as pasi, és amikor a válaszolók felhívják rá a figyelmét, hogy neki is van vaj a füle mögött, akkor hirtelen minden tökéletes lesz és boldogság van. Kérdező te is hibás vagy, hozzámentél valakihez, akire rá se szántad az időt, hogy rendesen megismerd, mert úr isten 30-as vagyok és gyerek kell az első kreténtől, aki szembejön.Akármilyen tökéletes választás is volt telibesz.rja, hogy egyedül csinálsz mindent.

De persze totál irigy vagyok és bánt, hogy én nem így élek. Igen, savanyú a szőlő, ahogy az egyik válaszolónak odadobtad. De szerintem minden nő, aki a irományodat olvasta felordított, hogy vajon miért nem neki jutott ez a remek ember. Tudomásul vesszük, hogy felhőtlenül boldog vagy... Ja, nem.

2021. ápr. 14. 07:59
 57/66 anonim ***** válasza:
68%
#56 És pontosan miben segít, hogyha a kérdezőről megállapítjuk, hogy ő is hibás? Nyilván egy felnőtt ember tudja, hogy felelős a döntéseiért, nem bűnbakot kell keresni, hanem megoldani a problémákat. Ha nem tudsz konstruktív lenni és hasznos tippet írni, akkor nem kell feltétlenül írnod.
2021. ápr. 14. 08:06
 58/66 A kérdező kommentje:
Ki írta, hogy felelőtlenül boldog vagyok, akit irigyelni kell? Bárkinek úgy tűnt 5 oldal rinyálás után? Annyit írtam, hogy a legjobbat választottam az elérhető férfiak közül, aki koránt sem tökéletes. Örülök, hogy te találtál egy tökéletest. Adjál akkor tippeket, hogy hogy csináltad és hogy vetted rá, hogy segítsen otthon.
2021. ápr. 14. 08:11
 59/66 anonim ***** válasza:
95%
Nem az a kérdés szerintem.hogy hogy kell ravenni (szerintem jelen esetben kb igazságos munkamegosztásotok) hanem hogy miért olyan érzéketlen a problémáid iránt. Lehet hogy ha a gyökérokra rájössz, okosabb leszel.
2021. ápr. 14. 08:22
 60/66 A kérdező kommentje:
Most abból jöttél arra a következtetésre, hogy engem irigyelni kell a tökéletes életemért, hogy nem hordtam el minden szarnak a férjemet? Leírtam objektíven, ami van. Vannak pozitív dolgok és vannak negatív.
2021. ápr. 14. 08:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!