Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi marad meg a diéta...

Mennyi marad meg a diéta végére ha mindent normálisan csinálok?

Figyelt kérdés

Ez év március 23.-án kezdtem az edzést, 73 kg-ról.Fél év tömegelés után most vagyok kb 80,5 kg.Szeptember végéig csinálom, utána jön egy 2,5 hónapos diéta.Napi 2g fehérje, 5 g szénhidrát van most.Vastagodtam mindenhol, már látom magamon a fejlődést, a legtöbben azt mondták hogy fél év mire látszik valami.Már más emberek is észrevették, aminek örülök.De sajna lett egy nem kis pocakom is.

Nem tudom mennyire normális ez a 7 kg 6 hónap alatt.

Ha normálisan végigcsinálom a diétát, napi 3g fehérje és napi 3 g csökkentett szénhidráttal, heti 3 edzés, minden edzés után fél óra bicikli/futás meg tolom a BCAA-t és Glutamint is ezerrel, tehát ha minden klappol akkor kb mennyi fog megmaradni szárazon ebből a 7 kg-ból?

A válaszokat előre is köszönöm!

2015. szept. 23. 19:08
 1/1 Musclemore ***** válasza:
Nem tudjuk, hogy mennyi zsírt szedtél fel előtte-utána képpel meg lehetne mondani.
2015. szept. 23. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!