Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Az normális, hogy én csinálok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy én csinálok mindent itthon?

Figyelt kérdés
Szóval van egy másfél éves gyerekünk a férjemmel, ő tart el minket. Nem azért, mert én lusta vagyok, jól kereső állásom volt előtte, de úgy láttuk jónak, hogy itthon maradok a gyerekkel, amíg pici. Na most azon felül, hogy én látom el a gyereket, tanulok mellette, hogy ne essek ki teljesen a munkaerőpiacról, mosok, főzök minden nap, takarítok. Ő annyit segít a házimunkában, hogy este elpakolja a konyhát (kiszedi az edényeket a mosogatógépből, beleteszi a piszkosakat és letörli a konyhapultot), ezt sem minden nap. Amúgy irodai munkában dolgozik, most épp itthonról, így bejárnia sem kell. Ezen kívül mindent, de mindent nekem kell elintéznem a ház körül. Kiégett egy villanykörte a lépcsőházban, ahova naponta többször le kell mennem, és úgy kellett könyörögnöm, hogy cserélje ki, mert én nem érem el. Az autónkat, amióta másfél éve megvan, egyszer nem takarította ki. Tavaly a téligumi sem lett kicserélve, mert nem foglalt időpontot, azt is nekem kellett volna elintézni. Egy éven át könyörögtem, hogy keressen egy könyvelőt, aki megcsinálja az adóbevallását, nem csinált semmit. Végül amikor már eljött a határidő, én kerestem valakit és intéztem el, beszkenneltem az összes iratát és leveleztem a könyvelővel (az ő keresete miatt kellett adóbevallást csinálnunk). A kertben nem csinál semmit, pici a kert, de azért néha ki kéne szedni a gazt meg lenyírni a füvet. Azt is vagy én megcsinálom vagy nincs semmi csinálva. Szabadidejében befekszik a kanapéra, mert neki pihenni kell, annyira stresszes a munkája (szerinte). Más férje is ilyen, ez normális viselkedés egy családapától? Én értékelem, hogy eltart minket, de sosem érek a dolgok végére és jól esne, ha besegítene legalább valamiben.
2021. ápr. 13. 19:37
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 A kérdező kommentje:
Ez is jó ötlet, köszi! Bár a lakás elég nagy, a konyhára ráférne az egyszerűsítés. A kertet már elengedtem. Tavaly még volt időm növényeket ültetni, amikor a gyerek még sokat aludt, idén már nem fért bele. Az ablakpucolás még a listámon vár.
2021. ápr. 13. 22:09
 42/66 anonim ***** válasza:
Én az ablakpucolásból nem szoktam nagy ügyet csinálni. Nem kell hogy tökéletes legyen. Úgyis hamar koszos lesz. Nem viccelek 10 perc egy ablak nálam. 90%ban tiszta lesz.
2021. ápr. 13. 22:12
 43/66 A kérdező kommentje:
Nálunk az egész nappalit padlótól mennyezetig ablakok veszik körül, kb. 30-40 m2 felület. Szóval az is egy pár órás program, amire fel kell készülni. És már elég gázul néz ki.
2021. ápr. 13. 22:16
 44/66 anonim ***** válasza:
#40 Bocsi, azt hittem beszóltál, későn esett le, hogy tanàcs volt, ezért pontoztalak le.
2021. ápr. 13. 22:18
 45/66 anonim ***** válasza:
100%
Igen az sok.nekem van ilyen lehúzóm amit a kocsimosókban is használnak, azzal szupergyorsan megy.
2021. ápr. 13. 22:18
 46/66 A kérdező kommentje:
Pont ma rendeltem egy olyat, remélem jó lesz :)
2021. ápr. 13. 22:20
 47/66 anonim ***** válasza:
63%

Jaaam semmi baj! Akkor ezt meg pontozd fel 😂😂😂

De komolyan! Ess el! Kivancsi lennek, hogy ha nem tudnál járni, mig eljutsz rontgenre, hogyan állna helyt

2021. ápr. 13. 22:32
 48/66 anonim ***** válasza:
A lehúzót én is ajánlom! Sokkal gyorsabb vele!
2021. ápr. 13. 22:33
 49/66 anonim ***** válasza:
45%
Értem. Tehát nem volt nagy választék a pasikbol, ezért hozzámentél az elsőhöz, akivel szarabbul érezted magad, mint az exeddel. Feltétlenül gyereket is kellett szülni, hogy mindjárt három ember élete legyen elb.szva. Azt szokták mondani, hogy mindenki saját maga legnagyobb ellensége.
2021. ápr. 13. 22:34
 50/66 A kérdező kommentje:
Mint írtam, az exem egy jól funkcionáló alkoholista volt, IT munkakörben, orvos apukával. Ő jobb lett volna? És mint írtam, nem ő volt az első. A többi csak rosszabb volt nála, mind tanult, intelligens, de link alakok. Tényleg hülyeség volt egy tanult, intelligens, nem ivó, nem bulizó, nem igénytelen pasit választani. Savanyú a szőlő?
2021. ápr. 13. 22:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!