Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Az normális, hogy én csinálok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy én csinálok mindent itthon?

Figyelt kérdés
Szóval van egy másfél éves gyerekünk a férjemmel, ő tart el minket. Nem azért, mert én lusta vagyok, jól kereső állásom volt előtte, de úgy láttuk jónak, hogy itthon maradok a gyerekkel, amíg pici. Na most azon felül, hogy én látom el a gyereket, tanulok mellette, hogy ne essek ki teljesen a munkaerőpiacról, mosok, főzök minden nap, takarítok. Ő annyit segít a házimunkában, hogy este elpakolja a konyhát (kiszedi az edényeket a mosogatógépből, beleteszi a piszkosakat és letörli a konyhapultot), ezt sem minden nap. Amúgy irodai munkában dolgozik, most épp itthonról, így bejárnia sem kell. Ezen kívül mindent, de mindent nekem kell elintéznem a ház körül. Kiégett egy villanykörte a lépcsőházban, ahova naponta többször le kell mennem, és úgy kellett könyörögnöm, hogy cserélje ki, mert én nem érem el. Az autónkat, amióta másfél éve megvan, egyszer nem takarította ki. Tavaly a téligumi sem lett kicserélve, mert nem foglalt időpontot, azt is nekem kellett volna elintézni. Egy éven át könyörögtem, hogy keressen egy könyvelőt, aki megcsinálja az adóbevallását, nem csinált semmit. Végül amikor már eljött a határidő, én kerestem valakit és intéztem el, beszkenneltem az összes iratát és leveleztem a könyvelővel (az ő keresete miatt kellett adóbevallást csinálnunk). A kertben nem csinál semmit, pici a kert, de azért néha ki kéne szedni a gazt meg lenyírni a füvet. Azt is vagy én megcsinálom vagy nincs semmi csinálva. Szabadidejében befekszik a kanapéra, mert neki pihenni kell, annyira stresszes a munkája (szerinte). Más férje is ilyen, ez normális viselkedés egy családapától? Én értékelem, hogy eltart minket, de sosem érek a dolgok végére és jól esne, ha besegítene legalább valamiben.
2021. ápr. 13. 19:37
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
100%
Fognám magam és elmennék a szüleimhez egy hétre "nyaralni".
2021. ápr. 13. 20:19
 12/66 A kérdező kommentje:
Őt egyáltalán nem érdeklik a pénzügyek, a pénzügyi érzéke 0. Egyszerűen nem fér a fejébe, hogyha x keretünk van havonta, akkor abból nem engedhetünk meg MINDENT plusz még tegyünk is félre belőle.
2021. ápr. 13. 20:29
 13/66 anonim ***** válasza:
95%
És ez a gyerek előtt miért nem zavart?
2021. ápr. 13. 20:31
 14/66 A kérdező kommentje:
Azon már kár rágódni, ez így alakult. Elsőre tökéletesnek tűnt, nem randizgattunk túl sokáig, aztán a valóság máshogy alakult. Nem olyan nagy a minőségi 30as pasi választék, akiből válogatni lehet. Az exemmel jobban éreztem magam a mindennapokban, annak meg alkoholproblémai voltak. Senki sem tökéletes. Szerinted miért van ennyi válás? Ha a tökéletesre vártam volna, akkor vénasszonyként öregszem meg. Ha mást választok, akkor most más problémákról írogatnék itt.
2021. ápr. 13. 20:36
 15/66 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem az anyagi problémák letojása igen is súlyos gond.

Nekem is 30-as a férjem, de a legnagyobb problémám vele, hogy rumlit hagy az asztalán. Szóval nem irogatok ki kérdést róla, mert mindent meg tudunk beszélni.

Ha a párod nem akart volna gyereket azt is elfogadod vagy az már nem fér bele a "senki sem tökéletes" fiókba?

2021. ápr. 13. 20:44
 16/66 A kérdező kommentje:
Nincsenek anyagi problémáink, mivel jól keres. Megélünk belőle jó színvonalon. Az én keresetem csak extra volt, amit mind félre tudtunk tenni.
2021. ápr. 13. 20:52
 17/66 anonim ***** válasza:
77%
Meg szerencse hogy mielott elkezdodtek a problemak, csinaltatok egy gyereket😊😊
2021. ápr. 13. 20:53
 18/66 A kérdező kommentje:
Ha csak problémamentes házasságba csinálnának gyereket, akkor kb. egy gyerek se születne. Gondolom itt mindenkinek tökéletes a házassága.
2021. ápr. 13. 20:55
 19/66 anonim ***** válasza:
88%
Nem normális. Egy nagyra nőtt gyerekkel élsz együtt. Oké, most eltart, így abban nem látok kivetnivalót, hogy a házimunkát te végezd, de az hogy a bevallását is neked kell intézned, már kicsit sok. Elég tohonya alak lehet a férjed.
2021. ápr. 13. 20:58
 20/66 anonim ***** válasza:
57%
Ne vedd komolyan, itt mindenki miss tökéletes ... aztán tudod csak a nyaka véres 😀
2021. ápr. 13. 20:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!