Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy én csinálok mindent itthon?
Hát nyugtasd magad nyugodtan azzal, hogy ez így jó, meg nincs tökéletes házasság, ha ez téged vígasztal.
De egy okos ember magához való embert keress akivel passzolnak az alap dolgokba. Ha tudod, hogy neked fontos a takarítás megosztása, akkor szempont lesz a háziasság. Én simán megmondtam a páromnak, ha azt akarja szüljek neki, akkor legalább alap kaják készítését meg kell tanulnia. Nem miattam, hanem nem hagyom a gyerekem egy olyan férfira akinek egy rakott krumplit sem tud megcsinálni, ha anyuka valamiért hetekre kórházba kerül. A munkamegosztás addig működik, amíg ki nem esik az egyik fél. Akinek fontos a gyereke az nem arra alapoz, hogy minden tökéletes lesz. Ha tartósan megbetegszik a férjed akkor nyakon kenheted magad a fizetésével.
És mi mihez kezdjünk a trehány férjeddel?
Legyél megint beteg napokra és akkor kipihenhet magad.
Előrebocsajtanám, hogy én is nő vagyok. Ha csak én dolgoznék és eltartanám a családot, akkor én elvárnám a másik féltől, hogy csinálja meg a hazimunkát, igen. Szerintem így igazságos.mégis mennyi hazimunka van három emberre minden nap? Ha nagyon kupisak vagytok és minden nap bonyolultakat főzöl, max 3-4 óra, miközben ő nyolc órát lehúz.
Szerintem nagyon furi lenne ha miután eltartják,még a haztartást se tudja vállalni a masik fél. Ráadásul mosogatógéppel, mosógéppel hú de nagy feladat.
Ha te is dolgoznál, nyilván más lenne a helyzet, más lenne a véleményem a munkamegosztásról.
Azt az egyet túlzásnak tartom, hogy a könyvelőt te intézted, a többi szerintem jogosan a te feladatod.
Arra nem térnék ki, hogy minek mentél olyanhoz, akit nem bírsz elviselni.
27
Megkérdezhetem, hogy gondoskodtál-e már másfél éves gyerekről napi 24 órában?
Nem akarlak megbántani, de ha csak HTB vagy, akkor hogy a p*csába nem végzel? Hogy a francba varhatod el, hogy ő csináljon bármit is...? Raadasul megcsinalja a konyhát....
A home office nem azt jelenti, hogy nem kell dolgozni. Ellenkezőleg!
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!