Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak a férjemmel? Vagy próbáljak tenni valamit?
A férjem nagyon jó ember és elsőrangú apa, aki a családjáért él. Azt hiszem a külső szemlélőnek én is "jó feleség" lehetek. Viszonylag jól keresek, rendben tartom a lakást, imádom a gyereket és adok magamra. Nem híztam el, nem adtam le, igyekszem szexis és kívánatos lenni, tényleg nőnek maradni.
4 éve vagyunk házasok a férjemmel, de úgy érzem, már nem tudok rá férfiként nézni. Nem tudom ezt szebben megfogalmazni: nem látom sikeresnek, törekvőnek, nyertes típusnak. Jó ember, ez nem vitás, de nekem a "férfi" definíciójában benne van valami több, erősebb, nem középszer.
Van remény? Vagy mindenkinek jobb lenne külön menni?
Ez a van pénz elég nehezen megfogható. Ja, van, élünk, ő egy olyan projektben dolgozik, aminek 2022-ben vége van. Hogy utána mit kezd magával, az kérdés. Ezt a munkát is egy ismerősön keresztül kapta meg, nem szakad meg. Nem a diplomák száma miatt bíztattam, hanem hogy legyen egy rendes papírja (bölcsész egyébként), amivel rendes munkát találhat.
A 2. diplomát azért írtam, hogy illusztráljam: én is tudok munka és család mellett tanulni és elnézve a csoporttársaimat, még nagyon sokan vannak ezzel így. Elhatározás kérdése.
Hova törekedjen?
Pénzetek van, azt mondod.
Család megvan.
Gondolom a lakhely is megvan.
Munkátok van, valószínűleg jó fizetéssel.
Ilyenkor lehet elkezdeni élvezni azt amit megteremtett(etek).
A családdal lenni túlórák helyett, vagy csak elolvasni a könyveket amiket még 10 éve tett félre, ha van pár nyugodt órája egyedül.
Gyereket kérdezted, hogy fontosnak érzi-e, hogy apa neve előtt dr. legyen? Vagy inkább legózzanak esténként?
És akkor még a nők képesek itt vehemensen tagadni, hogy az alfahímekre gerjednek, a béták pedig max. apukának jók :D
Itt az élő példa :D
14, 2022-ig van munkája. Rendes papírja meg nincsen. A jogi egyetemet nem miattam kezdte el és nem miattam fejezte be. Nekem mindegy milyen irányba indul, nekem nem kell a dr. a neve elé. csak mivel abban már van tapasztalata és érdekelte is, gondoltam ezt célszerű folytatni. De ha villanyszerelő akarna lenni vagy CNC esztergályos, nekem az is teljesen jó.
A lakásunkat még nem fizettük ki teljesen, azt mondanám, mi vagyunk a fővárosi alsó középosztály megtestesítői. Nincsenek napi anyagi gondjaink, de mindkettőnknek dolgoznunk kell a színvonal fenntartásáért.
15, nem döntöttem el semmit és bocs, de nem az ilyen semmitmondó, vádaskodó, agresszív válaszokért tettem fel a kérdést. Ha ezt nem tudod megérteni, kérlek trollkodj máshol. Köszi!
16, egészen sok 40-es férfival tanulok együtt (MA képzés), szóval akkor mégis vannak, akik visszaülnek az iskolapadba :D Hidd el, amikor nincs Covid, mellettem ülnek, úgyhogy ez 100% :D
Az ismeretségi körünkben is van olyan apuka, aki jóval 40 fölött csinálta meg a jogi egyetemet. Nem lett ügyvéd, jogtanácsosi irányba ment. Meg lehet csinálni, ha van elhatározás. Ma már mindenkinek folymatosan képeznie kell magát, már nem a régi világ van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!