Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A párom folyton kiszolgáltassa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom folyton kiszolgáltassa velem magát. Mit tehetnék, szakítsak vele?

Figyelt kérdés
2013. jún. 9. 19:06
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk nyisd ki a szádat, és mondd el neki, hogy felnőtt ember, van két keze! Nyilván azért lett ilyen, mert te mindent a s*gge alá raktál.

Ja és egyébként: kiszolgáltatja

2013. jún. 9. 19:09
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Bírom az ilyeneket, akik feltétel nélkül kiszolgálják a másikat, aztán meg sírnak, hogy elvárják tőlük. Te nevelted rá erre, hát mosd élvezd, majd talán egyszer magtanulod mire való a "nem" szó.
2013. jún. 9. 19:12
 3/29 A kérdező kommentje:
Elejétől fogva ilyen, nem én szokattam rá. Ha nem csinálom amit mond akkor ordibá.
2013. jún. 9. 19:19
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Erre meg azt tudom mondani, abból lehet hülyét csinálni, aki hagyja magát. Az elejétől fogva ilyen, és eltűröd, meg azt is, hogy ordibáljon veled? Hát erre nincs mit mondani.
2013. jún. 9. 19:21
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Az elôttem szólókhoz csatlakozom!Rászoktattad sajnos....most szoktatsd le!Nem reménytelen,szerintem csak egyszer kell mondanod neki,hogy szolgálja ki magát.
2013. jún. 9. 19:21
 6/29 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem vedd fel a futó cipôdet és szaladj minnél messzebre tôle!Keressen magának másik szolgálót!
2013. jún. 9. 19:23
 7/29 anonim ***** válasza:
90%

Ha elejétől fogva ilyen, akkor meg miért nem álltál már rég odébb és kerestél volna vagy keresnél egy önállóbb illetőt magad mellé?

Nyilván ha így szokta meg vagy így nevelték, nem fog megváltozni.

Vagy fogadd el, hogy ilyen és szolgáld ki, ha téged nem zavar, bár a leírásodból nyilván zavar, így keress mást!

Senki nem csicska.

2013. jún. 9. 19:23
 8/29 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom mert nagyon agresszív és talán meg is verne.
2013. jún. 9. 19:24
 9/29 A kérdező kommentje:
Én 45 kg. vagyok ő 100 kg. szinte félek a haragjátol.
2013. jún. 9. 19:30
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Na, ha még fenyegetettségben is vagy mellette, mindenképp szakíts. Mi van a mérleg másik serpenyőjében, hogy eddig kitartottál?:)
2013. jún. 9. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!