Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A párom folyton kiszolgáltassa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom folyton kiszolgáltassa velem magát. Mit tehetnék, szakítsak vele?

Figyelt kérdés
2013. jún. 9. 19:06
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Kaját kell neki adnom addig ott kell álnom amíg meg nem eszi, utánna innivalót kell neki adnom, megengedni neki a fürdővizet, kimosnom utána a kádat stb.
2013. jún. 9. 21:35
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Csináld csak, hisz úgyis olyan jó ember, és te szereted!...úgyis ezt mondod majd a végén, nem is értem, minek kérdezel.
2013. jún. 9. 21:38
 23/29 A kérdező kommentje:
Nem szeretem csak félek elhagyni.
2013. jún. 9. 21:40
 24/29 anonim ***** válasza:
79%
Azt írtad, hogy a kezdetektől ilyen, te meg még gyereket is szültél neki...most jut eszedbe sírni, hogy nem jó a buli? Hát gratulálok, eheted, amit főztél. Legalább annyi eszed lehetne, hogy a gyerekedet megkíméled egy ilyen embertől. Le van ejtve, hogy te mennyire félsz tőle, állj a sarkadra a gyerekedért, azt hiszed, nem fogja fel, hogy mi megy körülötte? a saját életedet úgy teszed tönkre, ahogy akarod, de a gyerekedet egy életre megnyomorítod így lelkileg, azzal hogy számolsz el a lelkiismeretednek?
2013. jún. 9. 22:10
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez kamu kérdés.
2013. jún. 9. 22:16
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Azt mitől félsz? Gondolod nem találsz még egy agresszív, veszekedős barmot, aki megaláz és szolgának néz?

Dehogynem! Az ilyenek, mint te vonzzák ezeket!

2013. jún. 9. 22:17
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem szükséges. Annak idején is tudtad, amikor elkezdtél vele járni, hogy milyen ember. A helyesírásodból ordít a butaság, ergo fölösleges önállóságon gondolkodni, nem fog menni. Csak szolgáld ki szépen, tovább, mint eddig.
2013. jún. 9. 22:51
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kérdés egyértelműen fake,provokáció.

Egyébként meg mindenki szagolja azt,amit szakított.Magamat sem szoktam sajnálni,ha ostoba vagyok,hát még az ilyen alacsony intelligenciájú,birka nőszemélyeket...

2013. jún. 9. 22:54
 29/29 anonim ***** válasza:
mennyi buta ember van...tejóóóóisten...én ezen már csak nevetek...nem tudok mit hozzáfűzni....:D:D:D eszméletlen!!
2013. jún. 10. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!