Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítsak vagy szenvedjek tovább?

Szakítsak vagy szenvedjek tovább?

Figyelt kérdés
Van egy pasim február óta együtt vagyunk (de tavaly nyár óta ismertük egymást és haverok is voltunk)... van olyan nap h minden király köztünk elvagyunk ökörködünk, de valamikor felém se néz hetekig... volt olyan h vissza hallottam azt is h letagad mások előtt... azt mondja h neki nincs barátnője... viszont mutatkozik velem ha elmegyünk akár hová és felvállal... de nem akar levinni a szüleihez sem... mindig háttérbe rak a haverjaival szemben... nekem megígér valamit sose tartja be de ha a barátairól van szó akkor igen... mit tegyek otthagyjam? kezdem ezt unni... ez nem kapcsolat...és nem is léphetnénk tovább h komoly kapcsolat legyen h ha egy hónapba vagy 2x találkozunk...
2013. ápr. 13. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Én otthagynám.
2013. ápr. 13. 14:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt mondja h szeret mint még senkit soha meg én vagyok neki az első szerelme viszont ez igaz sose volt még komoly kapcsolata már amennyire nevezhetjük ezt komolynak ami kettőnk közt van... 18 éves a srác bár nem hiszem h ez probléma lenne h ezért ilyen én is 18 éves vok... még is tudok szakítani időt a barátaimra és a pasimra is tudnék ha találkozna velem...
2013. ápr. 13. 14:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen kapcsolatom, így tapasztalatból mondom, hogy ez nem vezet sehová. Hagyd a francba az egészet, és lépj tovább, keress magadnak másik pasit.
2013. ápr. 13. 14:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Otthagynám azonnal.
2013. ápr. 13. 15:09
 5/6 anonim ***** válasza:

"Szakítsak vagy szenvedjek tovább?"

Szenvedj tovább.

2013. ápr. 13. 16:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Szakíts vele, bár ha ezen gondolkodnod kell úgy se fogsz.
2013. ápr. 13. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!