Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írják csomóan (és szinte mindig nőket látok) facebookos csoportokban, hogy 6-10-12...stb. éve szerelmesek és egyre szerelmesebbek a párjukba ?
Figyelt kérdés
Elhiszem, hogy jól megvannak, nem látok bele az életükbe, de ez biológiai tény, mindannyian tudjuk, hogy a szerelem érzése, a hormonális folyamatok elmúlnak, és ha jól alakul a kapcsolat, átalakul szeretetté. De miért beszélnek halálos szerelemről és azt pláne nem értem, mikor "egyre jobban" szeretik egymást.2020. dec. 2. 00:19
11/54 anonim válasza:
A probléma, ha a szerelmet valamiféle csúcsnak tekinti az ember, amitől nem lehet több. Hát lehet. Ezért tűnik úgy, mintha nem létezhetne jobb, mint a "hormonális" szerelem.
12/54 anonim válasza:
Miért mit írjon? Hogy már a szürke mindennapok uralják a kapcsolatot és szívesen lefeküdnének egy fiatal kannal aki jól rendberakná őket?
13/54 anonim válasza:
Más az a szerelem, amit az elején érzünk, és más az,amit az évek múlásával érzünk. Az egyik hormonális, a másik valós tapasztalaton alapul.
14/54 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint meg van ilyen. Nem állandóan, de hullámokban lehet szerelmesnek lenni akár több évtizedig ugyanabba.
15/54 anonim válasza:
Nekem egy szeretöt keresö csalàdapa irta hogy persze mert a külvilàg felé azt kell mutatni hogy minden csili vili a kaocsolatban meg gyerekek meg boldogsàg. Es szoval mikor talàlkozunk màr.
16/54 anonim válasza:
*es közben ugy érzi, abszolut nincs màr az köztük, ami anno volt. Valami meghalt ettöl a csalad munka gyerek malomtol.
17/54 anonim válasza:
Kiabrandito volt a vàlaszom? Ez a valo vilàg :D
18/54 anonim válasza:
Hát, szerintem van. Ha az ember valóban azt választja, aki a nagyon nagy Ő. Unokatesómék így élnek és csak rájuk kell nézni, hogy még mindig imádják egymást és immáron a második gyereküket is. Vagy például párom tesójáék is ilyenek, hogy odáig vannak egymásért és ki sem kell írni. Szóval szerintem ha újra beleszeretsz a párodba, akkor a folyamat fenntartható hullámokban.
19/54 anonim válasza:
A 10-es orgazmusos hasonlatával nagyon egyet tudok érteni, én is kb így érzek, mondjuk mi még csak 5 éve vagyunk együtt. Azt nem tudom ezt minek kiírni facebookra.
20/54 anonim válasza:
Hosszú kapcsolatban élek. Sosem nyálaztunk a Facebookon hogy ígyszeretlek-úgyszeretlek, közös képeket is ritkán posztolunk. Az elején nyilván intenzívebb szerelmet éreztem iránta, teljes volt a szimbiózis, aztán megtanultuk újra külön identitásként is kezelni saját magunkat. Az érzéseim nem változtak ettől, csak már nem tapadtunk egymásra. Van időszak, amikor kissé csendsebb,, nyugodtabb érzés a szerelm és van amikor intenzívebb. Nálunk ez periódusokban van, mindig van valami löket ami újra beindítja, aztán ismég lenyugszik kissé. Viszont bármelyik periódusban is vagyunk, mindegyikben szeretjük egymást és számíthatunk a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!