Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én úgy érzem sokkal szerelmesebb vagyok, mint a barátom. Másnál is van ez így?
Ne értsétek félre, nincs gond a kapcsolatunkkal. Jól megvagyunk lassan 1 éve, de sokszor azt érzem, én mélyebben szeretem.
Folyton azon vagyok, hogy meglepjem apróságokkal, ha vele vagyok folyton simogatom, puszilgatom, bújok. Sokszor csak nézem az arcát és eltűnődöm, hogy mennyire szeretem.
Ő is szeret, tündéri aranyos velem, csak valahogy máshogy. Ő nem nagyon lep meg magától, ha néha megemlítem, hogy amúgy szeretem a virágokat, akkor persze a héten vesz, de erre ugye utalgatni kell általában. Vagy néha mikor 1-1 napra nem találkozunk akkor nem is írja, hogy hiányzom neki vagy bármi, én meg állandóan azt érzem, hogy rettentően hiányzik.
Én állandóan azt tervezem fejben, hogy majd összeköltözünk, utazgatunk, ő nem beszél nagyon a terveiről. Mármint mindig mondja, hogy összeakar költözni majd tavasszal, de nem túl tervezgetős.
Ez normális? A férfiak "máshogy" mutatják ezt ki? Első komoly kapcsolatom, elég tapasztalatlannak érzem magam.
22L
Nálunk is ez a helyzet (én vagyok a fiú, 22f). Barátnőm is 22, és én már a harmadik hosszabb kapcsolata vagyok neki, mégis megvan ez. Én nagyon szeretem, igyekszem is mutatni ezt, de a szeretetnyelvünk nem azonos. Én testi érintésekben szeretem kimutatni a szeretetem, míg neki a minőségi idő a legfontosabb. Én hétvégi képzés mellett szoftverfejlesztőként dolgozom sokszor napi 10 órákat, mellette van 1-2 hobbim amit nem szeretnék elhagyni, így van nap, amikor nem nagyon van időnk egymásra - amúgy neki sem, ő is tanul, csak mellette részmunkaidős.
Ennek általában az a vége, hogy 2-3 havonta kifakad, hogy nem érzi szeretve magát, amit én sosem értek meg, mert - és itt a lényeg - NEKEM EGYÉRTELMŰ. És ez szerintem minden fiúnál így van, aki nem féltékeny alkat. Nekünk nem kell a mindennapos program, és akármennyire fáj, bizony nekem van hogy kell is az az egy nap a barátnőm nélkül, bármennyire is imádom, szeretem, gyermekeim anyját látom benne. Ezzel szerintem mi a legtöbben így vagyunk. Máshogy működünk, meg kell érteni egymást, mi 2 év után már kezdünk fejlődni. :-)
Nálam is ez van. Egy kapcsolatot leszámítva mindenkinél eddig. Én vagyok aki jobban szeret.
Ez független szeretetnyelvtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!