Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom soha nem hív fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom soha nem hív fel telefonom, nem is érdeklem igazán?

Figyelt kérdés
Ár 3 hónapja vele vagyok de szerintem a két kezemen megtudom számolni hányszor hívott fel, szinte csak ha muszáj neki. Ír napközben facen aztán le vagyok tudva. 29 éves. Szakítsak vele?

2019. szept. 19. 20:28
 1/7 nadina1900 ***** válasza:
76%

Élőben mennyit szoktatok találkozni?

Távkapcsolatról van szó esetleg?

Ha ott vagy neki élőbe sűrűn akkor nincs értelme hívogatni.

Ha pedig ritkán taliztok és szeretnél hívásozni,telefonon beszélgetni említsd meg neki,hogy akarsz.

És csak ez az egyetlen probléma a kapcsolatba?

Mert ha igen akkor nem értem a szakítás gondolatát.

2019. szept. 19. 20:33
 2/7 anonim ***** válasza:
86%

"Szakítsak vele?"

Nem, előbb jó lenne megbeszélni a problémákat, tudod, őszinte és nyílt kommunikáció, ami segít az ilyen krízishelyzetek megoldásánál. Aztán, ha nem változik, akkor igen, lehet a szakítás, de előbb, a megbeszélés.

2019. szept. 19. 20:35
 3/7 anonim ***** válasza:
20%
De utálom ezt a tipikus női hisztit. Annak az embernek az agyára mész már.
2019. szept. 19. 20:57
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Nem mindenki szeret telefonon trécselni. Engem kifejezetten zavar, mikor párom felhív, messengeren jobban elérhető vagyok, plusz sokszor játszom telefonon utazás közben, és mindig lefagy olyankor... :D Ettől még szeretem, és imádok hozzá hazamenni este. Ne legyél ilyen hisztis. Ha neked igényed van a telefonálásra, beszéld meg vele, kössetek kompromisszumot.
2019. szept. 19. 21:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Nő vagyok és nem szeretek telefonálni!

Ettől függetlenül megerőltetem magam és napi 1x mindenképpen felhívom a párom.

Ha írásban is csak néhány mondatra méltat az már baj. Élőben hogy vagytok?

3 hónap még elég kezdeti időszak, lehet fél vagy arra kíváncsi, te keresed e.

2019. szept. 19. 22:12
 6/7 meszike91 ***** válasza:
jézus
2019. szept. 19. 23:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém is 29 eves, es ugyanez. Talalkozni is alig er ra... minden nap megy a FB uzi, es ennyi. Nekem is elegem van.
2019. szept. 19. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!