Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem igazán érdeklem a páromat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem igazán érdeklem a páromat, ami lassan tönkretesz idegileg. El vagyok keseredve, mit tegyek?

Figyelt kérdés

1,5 éve vagyunk együtt a párommal, nagyon örültem neki, mert ezelőtt volt egy nagyon rossz kapcsolatom(bántalmazás stb) és ő volt az én megmentőm..

Viszont ahogy összeköltöztünk,elmaradoztak a puszik, az érintések,amit egyből észre is vettem és jeleztem neki, de szerinte csak bebeszélem magamnak, ami egyáltalán nem igaz.Esti lefelvésnél semmi ölelés, vagy ha igen az nagyon ritka.Nyelves csókra 0 igényt tart, szexet szinte egyáltalán nem kezdeményez, magától szinte sosem kezdett el semmit,mindig én kezdeményezek, és már beleuntam, amit szintén jeleztem felé, de a válasz ugyanaz..Most komolyan ott mászkál előtted meztelenül a párod, és képes vagy arra hogy hozzá sem érsz?Nem hinném, hogy ez normális..De én vagy a paranoiás,szerinte bebeszélem,ezen agyalok folyamatosan stb stb.

Állítása szerint szeret engem, és nem akar elhagyni..viszont így lehet én fogom, egyszerűen nekem sokkal több igényem van ennél! Miért nem érdekli? Mint akinek egyik fülén be, a másikon ki..

Egyébként mással nem lenne probléma, jól elvagyunk egymás mellett, de ezek a dolgok iszonyatosan fájnak, és elgondolkodtatnak hogy érdemes e ezt erőltetni..

Egyébként 25 éves nő vagyok.

2019. aug. 23. 05:47
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

Még egyszer nyomatékosan elmondanám ezt neki, és közölném, hogyha most sem hajlandó igazat mondani, és ezt megbeszélni, akkor tovább nem pocsékolom rá az időmet, mert így boldogtalan vagyok.

Az erre adott reakciója is sok mindent elàrul.

2019. aug. 23. 06:26
 2/6 anonim ***** válasza:
15%
Köcsög leszek, lemerem fogadni, hogy helyes, jó kiállású, jó pofi kisfiú, akire minden nő gerjed. Tudod mit, szenvedj mellette nyugodtan, megérdemled.
2019. aug. 23. 06:41
 3/6 anonim ***** válasza:
97%

Párommal mi is elhidegültünk picit az összeköltözés után. Ez neki tűnt fel, és kitalálta, hogy legyenek úgymond "kötelező" alkalmak, amikor csók és ölelés van. Konkrétabban: ébredéskor puszi, ölelés, akkor is, ha a másik később kel, induláskor is mindig bejön elköszönni, aztán hazaérkezéskor, mielőtt mindenki elkezd panaszkodni a napjáról egy hosszú ölelés puszi üdvözlésként, és elalvás előtt szintén.

Eleinte nyűg volt nekem egy picit, néha el is maradt, olyankor kedvesen, nem erőszakosan emlékeztetett. Eltelt így pár hónap, és érezhetően visszatért az intimitás :)

Egy próbát megér, de nagyon fontos, hogy ne kierőszakold, hanem finoman, kedvesen kérd. Senki nem szereti ha nyúzzák, főleg, ha elemészti a mindennapi stressz, hiszti. Pedig így utólag azt mondom, ezek a kis dolgok nagyon fontosak. Most már nem tudnám elképzelni a mindennapjaimat ezek nélkül a kis gesztusok nélkül.

Remélem párod nyitott lesz erre :)

2019. aug. 23. 07:06
 4/6 anonim ***** válasza:
91%

Vannak olyan személyiségű férfiak, akik kb 1 tized másodperc alatt feldolgoznak mindenféle konfliktust, és mintha semmi nem történt volna, boldogok tovább.

Bennem is az a hiba, barátnőm néha megbánt, bár lehet, nem is csak én képzelem be, és képes vagyok napikig duzzogni.

Lehet, a párod is ilyen, és duzzog.

Nincs olyan szex, amit ő szeretne, nem tud csinálni ezt azt.....

Amúgy kommunikáció kérdése is az egész.

2019. aug. 23. 08:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell túlbonyolítani.

Szeretsz vele lenni, mellette ébredni, vele élni, enni aludni? Boldog vagy mellette?

Vagy nincs jó kedved, kínlódsz, túl sokat gondolkodsz, bizonytalan vagy? Ha igen akkor ne szenvedj és lépj le.

2019. aug. 23. 08:40
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy férfi nem tesz a nőért, a kapcsolatért annak mindig oka van. Másik nő, rejtett sérelem, túl sok munka, túl sok gond stb. Van h elkényelmesednek. Nálunk hasonló volt a helyzet, minden kezdett elmaradni a gyerek születése után, neki is nehéz volt, nekem is, eltávolodtunk. A végén már egy másik nő is képbe került, nem testileg hanem lelkileg. Amint erre rájöttem kivertem a balhét, már amúgy is érett a dolog a sok feszkó miatt, de ez volt a csúcs. Baz*megoltam ( sose beszélek csúnyán amúgy) megmondtam neki én ezt nem csinálom, nem ezt érdemlem, így nem akarom ezt az egészet. Tudta h komolyan gondolom, rájött h elveszíthet ha nem változtat. Azóta sokat javult a helyzet, most van puszi, ölelés csók, szex, amit rendszeresen kezdeményez, elégedett vagyok. H meddig marad így nem tudom. Nálatok is kell valami ami rendesen felkavarja az állóvizet, h felfogja a párod komoly változás kell.
2019. aug. 23. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!