Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz így velünk? El vagyok keseredve.
Megpróbálok mindent részletesen leírni, emiatt lehet, hogy hosszú lesz.
A barátommal 3 és fél éve vagyunk együtt. Nekem ő az első, neki volt már előttem bár amit komolyabbnak lehet nevezni az csak egy volt, az se tartott 1 évig se.
Ő mezőgazdaságban dolgozott amikor megismerkedtünk, így kevés pénze volt meg rá kellett tudnom, hogy nem biztos, hogy minden héten tudunk majd találkozni (bár ekkor pont tél volt és nem sok munka volt) mindegy is, hónapokig mondhatni jól működött minden. Amikor náluk voltam rám koncentrált többnyire.
Falun él az anyukájával kettesben. Nem az anyukája tartja el, egyéb ok végett élnek együtt és anyagilag sem állnak valami jól szintén egyéb okok végett.
Új munkahelye van, itt a hétvégék szabadok legalább és kötött a munkaideje is, tehát elvileg több szabadideje van. Hiába a több szabadidő, rám sokkal kevesebb jut mint régen. Kicsit azt érzem, hogy hozzászokott, hogy vagyok ezért úgymond nem tesz értem semmit. Régebben nem jártunk sehova de akkor betudtam annak, hogy kevés pénze van, sokat dolgozik és nincs ideje... de mióta nem dolgozik annyit, több pénze is van illetve már nekem is van pénzem, még így se megyünk sehova. Időhiányra hivatkozik állandóan meg, hogy majd ekkor vagy akkor. Én hozom fel mindig, hogy elmehetnénk valahova de mindig van valami ami miatt nem megyünk. Kezd nagyon elegem lenni ebből, ez már hónapok óta így megy.
Régebben a barátaimmal (akik már nincsenek) szerettem kijárni csak úgy a városba, nagyon jól elvoltunk még akkor is ha csak ketten voltunk. Ha a páromat rá tudom venni nagyon ritkán, hogy menjünk már, akkor sem érzem magam annyira jól mert ott vagyunk fél órát-órát és már menne haza. Egy cukrászdába nem lehet beülni vele mert inkább elvitelre kérjük a süteményt és a kocsiban esszük meg... meg ilyenek. Vele nem lehet beülni sehova. 3 és fél év alatt egyszer nem mentünk moziba. Tavaly az évfordulónkon elmentünk csavarogni, betévedtünk egy plázába enni és megkértem, hogy üljünk már be a moziba (kifizettem volna) de nem akart.
Másik dolog, hogy egy nagy nulla amennyit kommunikálunk... Hétvégén vagyunk csak együtt. Hétköznap fel se hív, ha én felhívom max 2-3 percet "beszélünk" mert állandóan rohan és ebből 1 perc tuti az elköszönés. De ha én se hívom hetekig, fel se tűnik neki szerintem.
Én elmélkedő típus vagyok, imádok az élet dolgairól gondolkozni és megbeszélni azt másokkal de vele nem lehet. Neki nincs véleménye az ilyesmiről és például a szomorúbb, negatívabb dolgokról hallani se akar. Soha nem tudtam vele elmélyülve beszélgetni, pedig nekem ez fontos.
Én mindig segítek nekik a ház körüli teendőkben amit tudok de már elegem van. Dolgozni vagy unatkozni járok oda, elértem azt is, hogy már néha azt érzem inkább maradnék itthon, csak olyankor kérdőre von én pedig nem szeretném megbántani. Érzékeny.
Célozgattam és mondtam már neki többször, hogy változtassunk mert egyáltalán nem foglalkozik már velem de akkor felkapja a vizet, hogy ne mondjak már ilyet. Pedig ez van.
Nem szeretném elhagyni mert jó hozzám és szeretem őt de sokszor azt érzem, hogy nem kapcsolat már ez meg mintha nem fiatalok lennénk hanem valami 60 éves nyugdíjas házaspár akik már "unják" egymást.
Félek, hogy előbb-utóbb el fogom hagyni emiatt, pedig tényleg nagyon nem szeretném ezt tenni meg gyenge is vagyok hozzá.
Mit tehetnék? :(
21/L
Próbáld mindezt 3 mondatba megfogalmazni.
Talán tudnék segíteni.
5000 szóban fejted ki, hogy mennyire nem foglalkozik veled nem is hiányzol neki, nem is kommunikáltok.
végig panaszkodtál rá.
végén meg odaírod, hogy nem akarod elhagyni mert szereted. Mégis kit mit? miben nyilvánúl meg hogy jó hozzád ha semmit nem csináltok?
legalább beismerted, hogy gyenge vagy kilépni (kapcsolatból)
Nem fogom 3 mondatban megfogalmazni. Direkt nem tettem mert akkor a kérdésem alatt kérdések lennének csak.
Igazából azt szeretem benne, hogy egy egyszerű ember és soha nem volt egy rossz szava se hozzám. Nem tudom, hogy szerelmes vagyok-e vagy csak őt magát szeretem mint embert... ezek alapján sose fog érződni de jól viszonyul hozzám. Ha beszélünk is sokszor mondja, hogy szeret és igazából úgy érzem, hogy így is gondolja... csak a munka az első. Ha nem azt a r¤hadt munkát helyezné előtérbe, talán jobb lenne. Ő az a tipikus vidéki dolgozó ember :(
Az, hogy itt vagy és dilemmázgatsz, már az rossz jel a kapcsolatra nézve.
Vannak helyzetek, meg gondolatok, amit nem feltétlen a pasival kell megosztani.
A kommunikáció fontos. Az meg, hogy jelezted és leszarja baj.
Kétlem, hogy ő nem látja ezeket, valamire jó vagy, mondjuk arra, hogy ne legyen egyedül.
Más az életstílus, ritmus. Ettől már csak unalmasabbak és öregebbek lesztek.
"A munkát helyezi előtérbe"
Alap dolog. Mindenki a saját életének a kovácsa. X év múlva mikor majd fent kell tartani a háztartást örülnél te, ha a munka lenne a mindene. Az viszont soha nem normális, hogyha a párom nem fogadja el, ami nekem fontos. Ha a párom nem tudja tolerálni, hogy dolgozom akkor ne legyen velem. Ennyi.
Itt mindkettőtöknek van sara rendesen. Talán neki több, valószínűleg nem is nagyon érdekled már, de azért a te "részedet" se hagyjuk ki ebben az egészben. A fő probléma az, hogy egyáltalán nem vagytok egymáshoz valók. Azzal sincs baj, ha valaki állandóan menne, meg azzal se aki inkább otthon ülne egész nap. A baj azzal van, ha két embernek teljesen eltérő igénye van ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!