Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Annyira el vagyok keseredve,...

Annyira el vagyok keseredve, miért nem akarnak velünk sétálni? Van 1-2 anyuka ismerősöm, mindig én keresem őket, de alig érnek rá.

Figyelt kérdés

Hogy, vagy hol találhatnék sétához anyukákat? Itt a városban nincs nagyon ismerősünk, telefonon már egy vagyon elbeszéltem a régi barátnőimmel, de az nem olyan, mintha sétálni is tudnánk együtt. Már olyan unalmas körbe-körbe és senki sem szól hozzám.

Nemsokára fél éves a kisfiam.

2010. júl. 1. 13:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
ország , város ??????????????????????
2010. júl. 1. 13:29
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincs lehetőséges eljárni baba-mama tornára vagy baba masszázsra vagy ringatóra? Vagy jatszótérre, bár meg kicsi a baba.....én is ilyen helyeken ismerkedtem, azóta többen minden reggel egyeztetünk ki holt tart és hol találkozunk.
2010. júl. 1. 13:45
 3/15 anonim ***** válasza:
ja, tényleh hol laktok? Mi Bp. 12. ker. ( második voltam )
2010. júl. 1. 13:46
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
3 gyerekem van, falun élünk.Én soha nem sétálgattam senkivel őszintén szólva, amíg egy gyerekem volt, egyedül tologattam, mikor kettő, akkor a nagyobb is jött velünk, meg persze a férjem, ha ráért. Itt is vannak,voltak pedig mindig kismamák, de lehet, hogy éppen akkor nem értek rá, mint mi. Mikor már 8-9 hónaposan elkezdtük a játszóterezést, homokvárazást, bicajoztam vele, akkor már jobban csapódtak mellénk, de inkább gyerekek, felnőtt ritkábban. Sokszor a gyerekek a szüleik nélkül vannak kint a játszótéren, én ezt nem engedem a gyerekeknek még. Ha a felnőtt társaság hiányzik, akkor esetleg próbálj havonta egy-egy barátnőm beszélgetést, lehet,hogy ezekkel az ismerős anyukákkal nem fog összejönni a dolog, talán nem is nyitottak rá? De ha városban laksz, több a lehetőséged: játszóház, babaúszás, stb.
2010. júl. 1. 13:48
 5/15 anonim ***** válasza:
barátnőm helyett barátnős, bocs!
2010. júl. 1. 13:49
 6/15 anonim ***** válasza:

Nyugi jövő nyárra kialakul az életed. Én pontosan így voltam tavaly, mindenkit csak én hívtam de nem sok sikerrel. Most a második nyarunkon már a környékbeli anyukák minden nap jönnek sétálni velünk. Még mindig mindenkit én hívok, de ez azért van mert ezt szoktuk meg. Én kolompolom össze a bandát.

Még így is vagyonokat telózok a régi haverokkal, de mát nem annyit mint tavaly. MIndenki rájön hogy csak arra számíthat aki a közelben van és hidd el senkinek sem jó egyedül. Ők biztos visszahúzódóbbak mint te de majd idővel megnyílnak.

Nagyon sajnállak tudom milyen rossz egyedül.

2010. júl. 1. 13:51
 7/15 A kérdező kommentje:
Szeged
2010. júl. 1. 13:58
 8/15 anonim ***** válasza:
Én már a szülésfelkészítőn összebarátkoztam egy kismamával, aztán a szobatársammal is jóban lettünk. Baba-mama tornáról 4 barátnőt szereztem és velük járunk Ringatóra is. Itt a házban is laknak anyukák, 2-vel járunk játszóterezni. Mostmár ott tartunk, hogy mindennnapra van program.
2010. júl. 1. 14:06
 9/15 anonim ***** válasza:
Én is szegedi vagyok,merre laksz?
2010. júl. 1. 14:18
 10/15 A kérdező kommentje:
A Media Markt mellett lakunk, ha van kedved, írhatnál privit. :)
2010. júl. 1. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!