Kezd felmerülni a kérdés bennem, hogy valami nincs rendben a lányommal? El vagyok keseredve.
Egyik ismerősömnél is ennyi foga van a babának.
és az enyém is ekkora volt nagyságra,most 3 évesen 90cm és 12kg.
mi se vagyunk nagyok,igy ő se lehet az.
Ne viccelj! Nem ez az etalon! Gondolom orvos és védő néni is látja a babádat és ha ők nem látnak semmi problémát, akkor ne aggódj. Én például soha nem válaszolok az ilyen kérdésekre.
Van ismerősöm, akinek szintén 15 hós a babája és még nincs 9 kiló! Viszont vidám, egészséges, kiegyensúlyozott, boldog baba, csinál mindent, ami a korának megfelelő. Nem törpe, csak kicsi súllyal született és nem lett óriás.
Én is sokszor elgondolkodom, mikor írják, hogy 10 hósan a babájuk már kerek mondatokban beszél, egyedül jár, a pacal a kedvence és egyéb extremitások (persze a példák sarkítottak), hogy az én Picim el van maradva, de aztán mindig megnyugszom, hogy a doki és a védőnő szerint gyönyörű, egészséges, okos baba.
A fogzással sincs gond, nekünk 3 van 10 és fél hósan. És a többinek még híre sincs. Gondolj arra, minnél később jönnek, annál egészségesebbek lesznek!
Fel a fejjel! Majd megnő a Kicsi és a fogai sem maradnak bent!
Ne hasonlítgasd!Szinte biztos,h apuka nem magas,nagydarab,hanem 170 cm alatti,inkább átlagos testalkatú.Ne aggódj,olyan sokfélék a babák!!:)
A "kis"lányom 11 kg,73 cm,9 hónapos.Genetika.Apukája 190 cm,masszív.Nekem a gyermekorvos is azt mondta,h akkora,mint egy másfél éves....hát ekkora,és imádom-én 172 cm vagyok-és gyönyörű fürtös hercegnő...
Nem tudom már pontosan, csak az 1 éves adatokat.
1 éves státuszon 4 foga volt a fiamnak, kereken 8kg volt és 77 cm.
Most lesz 2 éves, 15 foga van, kicsivel 10 kg fölött van, és 85 cm körül, de 1,5 hét múlva megyünk státuszra, akkor jobban fogom tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!