Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kezd felmerülni a kérdés...

Kezd felmerülni a kérdés bennem, hogy valami nincs rendben a lányommal? El vagyok keseredve.

Figyelt kérdés
Sokat olvasgatok itt,és vannak kérdések(,amire jó sok válasz szokott jönni)"mekkora ilyen és ilyen korú babád,és hány foga van?"Biztos mindenki ismeri az ilyen jellegű kérdéseket...Az én lányom 15 hónapos 5 foga van(míg itt mindenki babájának ennyi idősen 12-16),az én lányom 9500g és 76cm,míg itt ilyen korú babák 10-12 kilósak és bőven 80 centi fölött vannak...Nem hasonlítgatni akarom a lányom!!!!Csak félek,hogy nehogy ne vegyek észre valamit,ami bajt jelenthet...Véleményetek?Van másnak is ilyen korú kis törpe babája,fogak nélkül????
2011. szept. 17. 09:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Lányom 1.5 éves 8 foga van,15 hósan azt hiszem 4 volt:)

Éppen hogy 9 kg és 79cm!Ne aggódj vannak ilyen pici babák is:)Amúgy mégis milyen bajra gondoltál?

2011. szept. 17. 10:24
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi probléma nincs. Bár a lányom már 16 hónapos, de 15 hónaposan 9100gr volt és 77cm. Fog kérdésben már előrébb vagyunk mert 16 van neki.
2011. szept. 17. 10:32
 13/18 anonim ***** válasza:
Ugyanekkora fiamnak 6 foga van :) És 10 kg.
2011. szept. 17. 10:39
 14/18 anonim ***** válasza:

ha te csak 160cm vagy akkor nem várd h magas legyen a lányod hiába 180cm magas apuci

a nagylányomnál én is aggódtam h ajjajjaj mi lesz mert éppen hogy csak elérte a minimumot 1 évesen 74cm és 8170g volt

ahoz képest most 9 éves arányos testalkatú semmi felesleg nincs rajta igaz h alacsonyabb mint az osztálytársai de tesiórán kenderbe veri a fiúkat is futásban .-)))

2011. szept. 17. 11:34
 15/18 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a sok választ!Olyan kis törpének látom a többi baba mellett,meg tudjátok milyenek az anyukák:"Még csak 5 foga van?????:O Sanyikának már 14!!!"És ilyenkor egy kicsit elgondolkozok...

De igazatok van nem agyalok ezen...ezek szerint másnak is van kicsi törpéje :DDD

Pajzsmirigybeteg az egész családom,én is...és mindig aggódom a növekedése miatt!!!(nézték már neki is a hormonértéket ,de nem volt gond)csak én mindig aggódom ezen!!!Máson soha nem szoktam,nem vagyok paramami:))),de ez idegesít....

2011. szept. 17. 11:58
 16/18 anonim ***** válasza:

Rá se ránts! Nem kicsi a lányod. Az én kislányom 15 hónapos és 16 foga van, de nem vagyok rá büszke. (mert úgy vagyok vele ami hamar jön az hamar is megy... Főleg ha a férjemtől örökölte őket)

Nem tudom ez megnyugtat-e,de az én lányom is csak olyan 9900g körül van, 78cm és teljesen egészséges életvidám kislány.

Van 1 kisfiú a faluban, vele egykorú (össze szoktunk járni játszani) ő is kb ilyen magas,de "csak" 6 foga van,az ő anyukája is mindig kesereg nekem, pedig ez igazán nem jelent semmit. Azzal a 6-tal is olyan ügyesen eszik hogy csak na... :)

2011. szept. 17. 14:16
 17/18 anonim ***** válasza:

az én kislányom is ilyesmi paraméterekkel rendelkezik, csak 8 foga van.

szerintem se kell aggódnod.

:)

nem kell minden gyereknek hurkásnak lenni.

/bocsi a hurkás gyerekek anyukáitól/

2011. szept. 17. 15:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Egy kedves ismerős anyukatársamnak 9 kiló másfél évesen a kisfia és most kezdett 74-es ruhákat hordani, 8 foga van. Minden rendben van vele.
2011. szept. 17. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!