Mit csináljak, el vagyok keseredve?! 7 hónaposodnak sem adsz mást, ha nem eszi amit először kínálsz?
Figyelt kérdés
Igény szerint szopizunk a kezdetektől. 5 hónaposan már kóstoltattam, bevezettem a glutént, jól fogadta, érdeklődő volt. De pár kanálnál többet nem eszik. Gyümiből még csak csak, de a főzelék nem kell, max. 3 kanál, gyümi 60 g.
Készítettem saját kezűleg, kipróbáltam az összes üveges márkát. Már adnám napi szinten a húst, de hogyan. Édességet nem eszik. Amit szívesen fogad az a kifli, vajas kenyér kocka, buláta.
Állandó szopi csak a reggeli felkelés után, a lefekvések előtt és éjszaka van (egyszer kel). A többi hébehóba, maradt igény szerint.
Ti mit csináltatok? Mit tegyek?
Előre is nagyon köszi
2011. okt. 27. 14:18
1/5 anonim válasza:
A kedvenceibe fokozatosan egyre több mást is raknék. És evéssel kezdjetek, csak utána szopi.
Az enyém a banánt mindennel nagyon szereti
2/5 anonim válasza:
szerintem nem kell semmit tenni. az enyém 1 éves koráig szinte csak anyatejet evett, meg gyümölcsöt. se zöldség se hús, még egy kanállal se. lett baja? nem lett. látta ahogy ettünk, odaült az azstalhoz, aztán 1 évesen elkedett eszegetni (az első normális kajája egy vasárnapi húsleves volt), és onnan szép fokozatosan beindult. 3 éves lesz dec. végén és nagyon jó evő, szinte mindent megeszik, lehet mert sose erőltettem és sose izgultam ezen. és nem lett baja, szépen fejlett, okos kislány.
3/5 anonim válasza:
enyém kapott mást. na nem sorakoztattam fel 50 ételt, csak kettőt vagy hármat. és befejeztem az igény szerinti szoptatást. rájöttem, hogy a kettő nem működik, valóban sokkal könnyebb lett :)
4/5 anonim válasza:
A húst gyümölccsel is adhatod, ha úgy megeszi. Pl banánnal, őszibarackkal. De az sem baj ha nem eszik még húst, nem kell ráerőltetni, a hozzátáplálás nem szentírás.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon hasznos volt mindegyik. Akkor én is keverek banánnal mindent (nálunk is az a favorit), és ha a fő tápláléka az anyatej marad, akkor sem aggódom.
2011. okt. 28. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!