Mit csináljak, ha a kúpot sem kakilta vissza a kislányom? 11 hós, szorulás miatt adtam.
Mi is rengeteget szenvedtünk ezzel. Sokszor adtam kúpot, nem hatott. Volt hogy elvittem az éjszaka közepén az ügyeletre hogy adjanak neki beöntést, mert már ordított, annyira fájt a hasa. A beöntés előtt a kórházban kapott pezsgőkúpot is. Ott ültünk 2-3 órát és semmi! nem jött ki. Ezek után megpróbáltam én segíteni rajta: mikor láttam hogy kell neki (ugyanis inger volt, csak ő visszatartotta) lefektettem a hátára, a lábait feltoltam a hasához és valami jó zsíros (csúszós) krémmel elkezdtem masszírozni a popsiját. Így ellazult a végbél záróizma és megindult a kaki. Mivel ő nem is akart kakilni tartanunk kellett a lábait míg kinyomta, másképp visszatartotta volna. :(
Ha másképp nem megy próbálkozz ezzel, nekünk csak így sikerült.
Köszönöm a lábfeltolós tippet! Az én kislányom is visszatartja :( mert már sokszor fájt neki a kinyomás.
Laevolacot nem issza, semmit nem iszik csak tiszta vizet :( és pépest se eszik, csak falatokat hajlandó. Most a protexint be tudjuk adni, remélem, fog hatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!