A kislányom 17 hónapos sokat iszik éjszakánként mit tehetnék ez normális?
Szia!
Próbálj meg Neki vizet adni vagy ha cukrozod a teáját akkor napról-napra egyre kevesebbet beletenni. A másik lehetőségként azt javasolnám, hogy vidd el a gyerekorvoshoz és kérj beutalót cukor vizsgálatra!Van cukros a családban, mert ez is lehet az egyik jele! Bár remélem, hogy csak megszokásból ébred a Drágád!
Sziasztok!
Nem akartalak megijeszteni Titeket a cukorbetegséggel. De valóban ez az egyik jele. Egyik ismerősömék kisfia is rengeteget ivott, így tanácsoltam , hogy vigyék már el cukor vizsgálatra, mert nekem a lehelete is gyanús. Szóval sajnos beigazolódott a dolog, szerencsére még csak figyelni kell és sűrűn mérni a cukrát. Persze nem ehet azt amit szeretne, ráadásul a mértéket is tudni kell, de muszáj, hogy ne legyen baj. Amúgy egy életvidám, huncut, kis kópé.
Egyik válaszoló írta, hogy alig eszik a csemetéje, így arra is gondolnék az ő esetében, hogy éhes csak a játék jobban leköti,mint az, hogy "korog" a pocakja. Szerintem rájött, hogy a teával ezt megszüntetheti. Próbálj valami rágcsálni valót adni ilyenkor a kezébe keksz, babapiskóta, alma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!