Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet velünk?

Figyelt kérdés

Az elsőkapcsolatomról van szó, interneten ismerkedtünk meg, tökéletesnek indult és tulajdonképpen még most is az, csak már minthanem lennék hálás érte. Én állatorvosira járok ő annyira nem szereti az állatokat, de ez sose zavart mostanában viszont bosszntani kezd a dolgo, mert összeköltöznénk és nekem nagy álmom volt, hogy önállósodással legyen háziállatom a párommal.

Ő banki szférában dolgozik, nem igazán az én műfajom de eddig mindig érdekelt mi van vele, szívesen hallgattam most viszont mindig csak várom h fejezze be a kis történeteket, meg a napjáról mesélést mert egyszerűen untat... és végeláthatatlan.

Csinál mostanában olyan dolgokat, amik iszonyuan felidegesitenek, mert konkrétan butaság szerintem midnen nap kocsival járni a belváros egyik feléből a másikba mert az út még több is mint metróval de neki ez fontos...Majd a családi kasszánkban is így kezeli a pénzt? Meg nem tudom az egész olyan béna és felesleges lett, mikor szexelünk is csak azt várom, hogy legyen vége. Ugyanakkor azt nem tudnám mondani, hogy nem szeretem mert fantasztikus ember csak pár hónapja olyan fura az egész, többet is veszekszünk.

23L és 26f két évesek vagyunk ebbena hónapban..:(

2017. szept. 15. 14:09
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Az lehet veletek, hogy a fenil-etilamin szintetek kezd visszaállni. Ez természetes másfél-két év után. Magyarul véget ért a szerelem, eltűnt a lila köd, és kezditek észrevenni egymás hibáit.
2017. szept. 15. 14:19
 2/6 A kérdező kommentje:
És ez magyarázná azt is, hogy pl én imádom az őszt és elakarok menni sétálgatni a természetbe, erre alkalmas lenne a párom, de mikor elképzeltem, hogy ott vagyunk rájöttem, hogy egyszerűen nem lenne miről beszélni? Olyan némának és gondolattalannak, unalmasnak érzem magam mellette mostanában.
2017. szept. 15. 14:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Minden kapcsolaton dolgozni kell. Ha nagy a rohanás meg sok a feladat szokott ilyet érezni az ember. Keress új témákat ami mindkettőtöket érdekel. 2 év után már nem biztos, hogy ugyanaz érdekelt benneteket, mint az elején.
2017. szept. 15. 15:09
 4/6 anonim ***** válasza:

#1: ez nem tanács, ezzel nem tudsz így önmagában mit kezdeni. Azért vagyunk értelmes emberek, hogy ezt megértsük és kezeljük.

Kérdező: első kapcsolatban ez általában nehezebb, de meg kéne tanulnotok a kapcsolatról beszélni, felismerni a problémákat és megoldani azokat. "Magától" nem fog működni a kapcsolat, hanem az lesz, amit leír az első. Általánosságban, azt tudod kivenni a kapcsolatból, amit beleteszel. Ha dolgoztok rajta, javítgatjátok, építgetitek, akkor fejlődni fog és örömet ad, de ha el van hanyagolva, akkor leépül és összeomlik. Úgyhogy kommunikációra fel!

2017. szept. 15. 15:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Beszélgetned kéne vele, ő ogy látja, őt mi zavarja benned stb, hogy ráébredjetek, mik okozzák a fusztrációt és tudjátok-e orvosolni. Most jön a kőkemény összecsiszolódás időszaka, itt sok pár elvérez, mert nem tud kompromisszumképes lenni. Ha úgy érzed, már csak inkább idegesit, nem leled örömöd a kapcsolatban, akkor viszont lépni kell. Értem, hogy szereted, meg tiszteled, mert szuper ember, de nem szerelemmel szereted már. Ez nem is lenne baj, csak a mély kötődéses szeretet helyett, aminek jönnie kéne, ehelyett inkább egy unottság uralkodik benned.
2017. szept. 15. 16:10
 6/6 anonim ***** válasza:

természetes dolog. minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek.

ilyenkor kell problémákat jobban kezelni, új közös kalandokat átélni (kirándulás pl), újra randizni. Ilyen dolgokkal lehet újra felkapaszkodni, és akkor jön a közeledés :)

2017. szept. 15. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!