Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ennyire nem érdeklem a lányt?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel kb 2 hónapja beszélgetünk online. Még a randiig nem jutottunk el. Ő nagyon keveset ir, van hogy napi 1 mondatot, pedig elérhető, és mondta az elején hogy sokan is irnak neki. Engem nagyon idehesít ez a dolog. Ha rákerezek hogy pl mit gondol rólam, vagy hogy megkérdezem hogy lát e rá valami eselyt a tetszek neki, akkor én vagyok a hibás, mert idegesítem őt az ilyen kèrdésekkel. Meg hogy lehozom őt ilyenekkel az életről. Közbe egyik barátom ráirt egy áll profilrol, és beszélgettek, a csaj meg azt mondta hogy most nincs senki aki érdekelné. Közbe nekem meg irja hogy néha hogy még nincs veszve semmi. Most mit tegyek2018. dec. 28. 19:35
2/14 A kérdező kommentje:
Szerintetek csak szivat?
2018. dec. 28. 19:42
3/14 anonim válasza:
szivat persze,hagyd,ne írj neki
4/14 A kérdező kommentje:
Csak már annyira beleéltem magam, meg annyira bejön a lány , hogy nembírom ki hogy ne nézzem meg hogy pl mikor volt elerhető. Csak ő jár a fejembe
2018. dec. 28. 19:54
5/14 anonim válasza:
Nem Ádám vagy véletlenül? Minek foglalkozol olyannal, akit nem érdekelsz?
Nem érdekled.
6/14 A kérdező kommentje:
Akkor egyszerűen ne irjak neki vissza ha irna véletlenűl? Meg se nézzem?
2018. dec. 28. 20:17
7/14 anonim válasza:
Ha ír magától,akkor válaszolj,egyébként ne írj rá.Ha érdekled,akkor üzenni fog előbb vagy utóbb.Tudom,most ez rosszul esik neked,hiszen nagyon megfogott a lány,de ne fuss utána,mert csak fájdalmat okozol magadnak.Lesz még ilyen lány az életedben,ne aggódj,aki nagyon bejön majd.
8/14 anonim válasza:
+1 az utolsónak!
Akkor hagyni kellett volna, amikor azt írta, hogy idegesíted! Minek tukmálnád rá magadat olyanra, aki idegesít?? :D
9/14 anonim válasza:
Nem akar tőled semmit! Hagyd, ne irogass neki!
10/14 anonim válasza:
Már bocs, de teljesen egyèrtelmű, hogy nem èrdekled. Aki èrdeklődik a másik iránt, az nem csak 1 mondatot ír elvètve, ès nem lesz ideges, ha erre konkrètan rákèrdeznek.
Ilyen netes ismerkedèsekbe, pláne ami ilyen nyögvenyelős, ne èld már bele magad.
Hagyd bèkèn, ismerkedj mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!