Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire természetes hogy a feleségem szüleitől kapott lakáshoz van kulcsa a szüleinek és gyakorta ki-be járkálnak kérdés nélkül?
Nem akartam eddig felhozni ezt itthon, viszont engem kicsit zavar. Tegnap délután munkából hazaérve anyósomat találtam a konyhában és látom hogy a kulcs - ami nem a miénk - ott van az asztalon. Este megkérdeztem a nejem erről. Ő pedig elmondta, hogy hát természetesen van kulcs, mivel tőlük van a lakás is.
Én reagálom túl azzal hogy nem tetszik a dolog vagy ez így oké?
A válaszolóknak többségének hiába van saját lakása, szöveget értelmezni nem tudnak, ugyanis nem saját magáról, hanem a helyzetről kérdezte a kiiró a véleményeket.
Szerintem is igaza van a kérdezőnek. Ez tankönyvi mérgező szülői viselkedés. Ha adnak, akkor adjanak úgy, hogy komolyan gondolják, ne csak azért, hogy na legalább addig is szem előtt vannak, költözzenek csak ide, majd én ellenőrzöm őket.
Nem tulajdonjogot követel, vagy kér számon a kérdező, hanem csak annyit szeretne, hogy normálisan élhessen a feleségével.
Ha ez a feleséget viszont nem zavarja, akkor viszont felmerül, hogy kérdező a házasságot illetően döntött rosszul. Olyat választott, akinek mindig a szülei lesznek az elsők, nem pedig a saját családja, ami hosszú távon nem lesz az igazi.
34..milyen nyúl vigye a puskát? Szerinted ha az a normális hogy jarok a gyerekem meg a parja nyakara varatlanul akkor nagyon sajnalom a rokonaidat.
Lehet azert nem vesznek mert nem tart ott a kapcsolat. Egy ilyen nővel en is meggondolnám a dolgaimat ha ennyire az anyjáék irányítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!