Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségemet imádom24 éves boldog házasok vagyunk. Feleségem tudja hogy úgy szeretem ahogy természetes oda lent sz*rös. De, három hónapja ezen változtatott. Szerintetek miért?
Csak ezt imádtad rajta? Ez vagy primitív, vagy "trolololo lolo lo hahahaha" kérdés.
Amúgy meg ha ő ezt így csinálja, csinálj te is olyat ami neki nem jön be. Ha szakállas vagy vágasd le, ha nem, növessz, vagy ilyesmi.
24 év után komolyan nem lehet ezt megbeszélni?
Mondtad már neki hogy neked így nem jön be? Vagy ő mondott valamit hogy miért így csinálja? Komolyan egyikőtöknek se gond hogy nincs szex?
"jó sz*rös p*nciját imádtam" Ez amúgy tényleg prosztón van megfogalmazva. :D
Kérdésre:
Ja én is gyanakodnék...igazad van, sajnálom.
A borotvalas onmagaban nem gyanus. Ahogy a tobbit hozzatetted, az ha tenyleg igy egyutt tortent, mar igen.
Remeljuk, nincs okod aggodni. De ha igen, meg mindig jobb, hogy kilog a lolab.
En ennyi ido utan meg tudnek bocsajtani egy rovid ido utan lecsengo viszonyt, csak kerdes, o mit akar.
Remelem, csak kapuzarasi es veletlenek.
Onnantól kezdve 3 kopogás, mint Sheldon Cooper esetében...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!