Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétek az alábbi feltételbe?
10 éve vagyunk együtt a férjemmel, ő ebből 8 évet nem dolgozott. Iskolába járt, az én unszolásomra ment el dolgozni. Otthon nem kell semmit csinálnia, viszem a háztartást, számlaügyeket, főzök rá, mosok, takarítok.
2018 január óta dolgozik, de azóta is panaszkodik. Nem szereti, utálja, inkább itthon akar lenni és semmit se csinálni. Pár hónapja abszolút nem tekint nőnek, nem figyelmes velem, nem gyengéd, hozzám se ér, szex sincs köztünk. Végre sikerült kiszednem belőle, mi az oka. Azt mondta, meg van sértődve, amiért neki el kellett mennie dolgozni, miközben simán kijönnénk vígan az én keresetemből. Ezért azt mondta, hogy tudna megint figyelmes férj lenni és szexelni is velem, ha megengedem hogy ne kelljen dolgoznia.
Ti mit tennétek a helyemben?
Ha amúgy kényelmesen, jól kijönnénk a fizetésemből, én belemennék abban az esetben, ha akkor ő háztartásbeli lesz, és nekem semmi dolgom nem lesz otthon: kitakarít, kajával vár haza, befizeti a csekkeket, ha munkaidőben ügyet kell intézni, akkor elintézi.
De hogy csak otthon vakargassa a..., és egész nap éljen, mint marci a hevesen, abba aztán biztosan nem mennék bele.
Viszont az ilyen jellegű érzelmi zsarolást, amit produkál, biztosan nem engedném meg, szóval biztosan repülne. Ne rám legyen megsértődve azért, mert egy felnőtt ember, és nem egy felelőtlen kamasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!