Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belemennétek úgy egy házasságba, hogy még nem igazán akarjátok?
nem, mert így meg az lesz, hogy te még nem élted ki magad és válás lesz a vége
amíg nem akarjátok mindketten, ne házasodjatok össze
ugyanakkor őt is megértem, 3 év már hosszú idő és ő már szeretne családot alapítani
itt jön a kompromisszum, mondjuk jegyezd el ha befejezted az egyetemet, utána még van 1 éved
kicsit kevesebb, mint ahogy tervezted, de így mindenkinek elfogadható, nem?
beszéljétek meg, de kényszerből ne vedd el
meg azt még hozzátenném, hogy én biztos nem házasodnék összeköltözés előtt
de ha eljegyzés után összeköltöztök és együtt laktok egy évig, az még úgy jó
Én is abszolút házasság párti vagyok, azért mondom, hogy inkább ne.
1. Még nem igazán akarod
2. Ő meg a házasságot akarja nem igazán téged (arra költene)
Nem éltetek még együtt, de már esküvőt akar? Szerintem valamit valamiért. Mondd meg neki, hogy ha már sikerült normálisan együtt lakni egy közös lakásban 2-3 évet, akkor majd lehet szó esküvőről..
Mit csinálnál akkor, ha az esküvő után derülne ki az, hogy nem vagytok képesek egymás mellett huzamosabb ideig megmaradni? A legtöbb kapcsolat az együttélés során megy tönkre, nem véletlenül.
Kényszerből ne vedd el. Én megértem őt is, de ennek így semmi értelme. Egy nagynéném a szülés után néhány évvel panaszkodott, hogy sajnos elsiette, ő még élt volna. Egyébként 30 fölött is szülnek nők probléma nélkül. Egy volt évfolyamtársam nem sokkal az esküvője után fejezte be a főiskolát néhány éve, gyerek viszont azóta sincs. Egyszerűen nem akarnak üres popsira, erre azért anyagilag is fel kell készülni a mai világban, mert nem a szüleink fiatalkorának világát éljük, amikor nem volt úgy munkanélküliség, mint most, viszonylag biztos alapok voltak, most még a biztos is bizonytalan.
Néztétek mostanában a lakásárakat ott, ahol ti terveztek? Kalkuláltatok, mennyi idő alatt jönne össze, mennyi pénz kéne, mennyi megtakarításotok van most?
Jobban jársz ha előbb kiéled magad.
Elvenni valakit úgy h nem is laktatok együtt pedig elég felelőtlenség. Honnan tudod, hogy jól kijönnétek 1 háztarásban?
Ez a nő vagy a világg legjobb ember ismerője vagy egy színt felett mind1 neki, hogy ki veszi el és csinál neki gyereket. Neki ezek a céljai. Másnak egy jó párkapcsolat a célja. Amiben majd lesz gyerek meg esküvő. Azért mert nekik ez esik jól.
Első körben laknatok együtt. Szerintem már itt sok minden kiderülne. Pár hónap után tudnád a választ 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!