Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belemennétek úgy egy házasságba, hogy a házon amiben laknátok hitel van?
Párom elvált és az asszonnyal közös házuk az övé lett.
Azzal a feltételel mondott le róla a volt feleség, hogy a ház építésére felvett hitelt a párom fizeti tovább.
Havi 40000 forintal kell fizetni még legalább 20 évig.
Nem tudom mit csináljak. Márciusra van kitűzve az esküvőnk.
Én minimálbért kapok, a párom havi 12000 forintot.
Mondjuk eloszor eldontenem ezt a kerdest, utana tuznem ki az eskuvo datumat, ha meg ehyaltalan hazasoni akarok.
Amugy mi a gond? Hogy van egy haz, amiben elhettek es az hitellel terhelt? Nem ertem mi a problema. Annyi a kulonbseg csupan , hogy ezt nem egyutt vettetek, igy a hitel nem kozos, ha valtok a ferfie marad a hitel, a haz, te pedig igeny tarthatsz az egyutt toltott evek alatt kifizetett hitel felere valamint ha volt erteknoveles az ingatlanon, annak felere is.
Rég hallottam már olyan emberről, aki a mai Európában pusztán gazdasági szerződésnek tartja a házasságot. Oké, ez még az újkor végén is szokás volt itt is, de mostanában már annyira nem divat mifelénk ez alapján házasodni.
Ritka madár vagy, kérdező, küldesz magadról képet? Tényleg kíváncsi vagyok, hogy néz ki egy olyan nő, aki gazdasági alapon megy férjhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!