Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belemennétek úgy egy házasságba, hogy a házon amiben laknátok hitel van?
Párom elvált és az asszonnyal közös házuk az övé lett.
Azzal a feltételel mondott le róla a volt feleség, hogy a ház építésére felvett hitelt a párom fizeti tovább.
Havi 40000 forintal kell fizetni még legalább 20 évig.
Nem tudom mit csináljak. Márciusra van kitűzve az esküvőnk.
Én minimálbért kapok, a párom havi 12000 forintot.
Írtam, hogy párom télen nem sokat dolgozik. Miért fizessem én egy olyan ház tőrlesztőjét ami nem is az enyém?
Eladni nem értelmetlen, hiszen annyiért nem veszik meg a házat, hogy a hitelt vissza lehessen fizetni és egy másik házat venni.
Jobb bizony. Egyel kevesebb bepalizott férj lesz. Hadd találjon magának olyat, aki őt szereti.
Meg te is keress olyat, aki neked biztosít egy tehermentes házat ingyen.
akkor írattasd felét nevedre és lesz értelme fizetni
mi a probléma?
mit hittél?
ő fizeti, te ott élsz és kész?
Azért kéne fizetned mert ott élnél!!!!! Mi azt hitted összeházasodtok te majd otthon ülsz párod meg eltart?? V dolgozgatsz azt elteszed a pénzt azt majd mikor összegyűlik lelépsz.
Hát remélem otthagy a pasas és keres egy nőt aki tényleg szereti és jóban-ROSSZBAN mellette van.
Kérdező, te simán átléptél pár hozzászólást.
Ott volt a megoldás: költözzön hozzád, adjátok ki a házat, és abból lehet fizetni a részletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!