Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha a férjetek otthon szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férjetek otthon szeretne lenni gyed-en, ti belemennétek? Anyagilag nincs különbség.

Figyelt kérdés
2014. aug. 8. 19:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Persze, és nagyon örülnék magamnak, hogy ilyen jó társat találtam:) Nálunk ugyanannyi férfi van gyeden, mint nő. (államigazgatás) 27N
2014. aug. 8. 19:12
 2/15 anonim ***** válasza:
89%

Az én férjem itthon van.

Max. GYED-et kap, nekem meg vállalkozásom van.

Jól megvagyunk, ráfért egy kis pihenés.

Tervezünk még 2 gyerkőcöt, de 2,5-3 év korkülönbséggel.

Akkor is itthon lesz.

A munkahelyén nem szóltak érte semmit. Más apuka is ment tőlük GYED-re már.

Ha pedig esetleg nem veszik vissza, akkor beszáll a vállalkozásba.

2014. aug. 8. 19:13
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
Tulajdonképpen nem lenne kifogásom ellene. Szeretem a munkám, nem is megterhelő, és a munkaidőm is nagyon rugalmas, így duplán jól járnánk, mert többet tudnánk együtt lenni.
2014. aug. 8. 19:15
 4/15 anonim ***** válasza:
69%

Belemennék. Egyrészt milyen alapon mondhatnék nemet? Ugyanolyan joga van mindkét félnek egy házasságban és a gyereknevelésben. Másrészt szeretem a férjemet annyira, hogy ha ezt szeretné, akkor nem állnék az útjába. Azért őszintén szólva örülök, hogy nem kérte ezt. Minden pillanatát élveztem ennek a csodálatos időszaknak és örülök, hogy végig én lehettem itthon a kislányunkkal.

(Egyébként én is közigazgatásban dolgozom és egyetlen férfi kollégám sem maradt otthon a gyerekkel.)

2014. aug. 8. 19:18
 5/15 anonim ***** válasza:
72%

Bele.

Persze teljes egészében nem "adnám át" a jogot, de a TGYÁS lejárta után* megosztozhatnánk a maradék 1,5 éven.

(*azért csak az után, mert egy kizárólagosan anyatejes újszülöttet azért nem tud ugyanúgy ellátni egy apa).

2014. aug. 8. 19:36
 6/15 anonim ***** válasza:
34%
Nem. Természetesen nem ítélem el azt aki belemegy, csak nálam egyszerűen túl nagy az anyai ösztön.
2014. aug. 8. 19:40
 7/15 anonim ***** válasza:
69%
mi ez a sok 0%-os válasz, emberek?:D nem kellene készülődni, hogy elmenjetek a barátnőite...ja, bocsánat:D
2014. aug. 8. 19:45
 8/15 anonim ***** válasza:
85%
Igen. A férjem van itthon a fiúnk hét hónapos kora óta.Soha nem merült fel, hogy ne engedném meg neki. Nekünk jót tett. Az ő munkája kiszámíthatatlan volt, dolgozott hétvégente, éjszaka, nappal, sokszor rendelték be hirtelen. Nem tudtunk soha semmit szervezni, nem egy kirándulást kellett az utolsó pillanatban lemondanunk. Na ez megszunt. 8-16-ig dolgozok, és a hétvégéink is szabadok. A fiúnkat nem viselte meg, élvezi, hogy nagy jazszotarsa van.
2014. aug. 8. 19:48
 9/15 anonim ***** válasza:
80%
Az én ismerőseim között is voltak férjek gyeden otthon. Hogyan éri meg jobban? Ha a feleség többet keres, akkor előnyösebb, ha az apuka marad otthon.
2014. aug. 8. 20:12
 10/15 anonim ***** válasza:
62%
Ha én nem annyira szeretnék, akkor igen. Ha mindketten szeretnénk, akkor ésszerű szempontok alapján döntenénk el, hogy melyik az előnyösebb.
2014. aug. 8. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!