Mi az a loft? Miben különbözik egy sima lakástól?
Drága, azt hiszem New Yorkból ered, de legalább is Amerikából.
Nagyon magas belmagasság. Szerintem lehetetlen kifűteni egy ilyet. Nyilván a hatalmas tér a szabadságérzést növeli.
Nagyon drágák.
Nézd meg a river loftot.
Ki lehet fűteni. Csak ép sokkal nagyobb lesz a számla.
Ilyen belmagasságnál 38 foknakkell a plafononlenni ahhoz hogy bokánál 18 fok legyen.
Ergó sokkal több energia kell a fűtésére.
Ugyanakkor ennyi pénzből már van pénz megfelelő szigetelésre is. Igaz a nagy méretek miatt a szigetelés árát is tizmulliokban lehet számolni.
Ekkora felületeknél már lehet költeni méregdrága napelemekre amik visszahoznak az energia árakból.
Persze télen van a legkevesebb napsűtés és hiába ingyenes nyáron a melegviz ha az havi ezer forintokan mérhető.
Viszont ha készül egy optimális számitás, mi éri meg mekkorában és mennyire, pénze lesz a megvalósításra annak akinek Loft lakásra van pénze.
Szerintem tők jó a Loft lakás, nekem pl. régi álmom a kocsival beállni a nappali közepébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!