Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjetek otthon szeretne lenni gyed-en, ti belemennétek? Anyagilag nincs különbség.
Simán!
Sajnos papíron én keresek többet, ténylegesen meg ő, így nálunk anyagilag nem lenne túl előnyös. De dolgozott már játszóházban, gyermekmegőrzőben is, szerintem jobban ért a gyerekekhez, mint én magam.
Ha anyagi akadálya nem lenne, ő is szívesen maradna otthon. A babánk tápszeres, így már most sincs jelentősége, hogy éppen ki van vele.
Én szeretném is ha ő is otthon lehetne majd egy kicsit. Én csak pozitív oldalát látom ennek.
Kérdező és te férjed engedi, hogy te otthon maradj gyed-en?
igen, nálunk esélyes, hogy így is lesz
most indul a vállalkozásom, így még sokáig minuszos lesz, mire bejön, ugye a gyedem sem adott, hiszen minden járulékot magam után fizetek, a férjemnek pedig max gyede lenne, már bezséltünk róla, simán így is lesz, ha addig nem válotzik a helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!