Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belemennétek úgy egy házasságba, hogy a házon amiben laknátok hitel van?
Figyelt kérdés
Párom elvált és az asszonnyal közös házuk az övé lett.
Azzal a feltételel mondott le róla a volt feleség, hogy a ház építésére felvett hitelt a párom fizeti tovább.
Havi 40000 forintal kell fizetni még legalább 20 évig.
Nem tudom mit csináljak. Márciusra van kitűzve az esküvőnk.
Én minimálbért kapok, a párom havi 12000 forintot.
2014. szept. 8. 19:21
11/44 anonim válasza:
Kérdező inkább örülnél neki, mert te minimálbérből az életbe nem kerülnél ki az albérletből. Egyébként párod annyit keres amennyit te hitelek után, akkor mi a gond?
13/44 A kérdező kommentje:
11 te miről beszélsz????? Hol írtam, hogy albiban lakom és, hogy hitelem van?
2014. szept. 8. 19:39
14/44 anonim válasza:
tehát kettőtöknek havi negyvenezer a "bérleti díj" fejenként 20.
szerintem se menj bele, ez túl nagy ár egy házasságért.
inkább menj külön, és fizess havi 80-at a főbérlődnek rezsivel.
15/44 anonim válasza:
Kérdező, akkor költözzetek oda, ahol most te laksz, és a házat adjátok ki. Annak a bérleti díjából kifizethető a ház hitele, és még valamennyi marad is.
Vagy add ki a saját ingatlanod, és lakjatok a házban.
16/44 anonim válasza:
Ha ez a kerdes folmerult benned akkor inkabb ne. Csori csavod! Kigyot melenget...
17/44 anonim válasza:
Hát manapság Magyarországon kevés olyan férfit találsz, aki mellett ugyanolyan anyagi gondtalanságban tengetheted tovább az életed, mint otthon, a szüleid házában, amíg csak zsebpénznek kell a kereseted. Legalábbis abból, hogy minimálbéres keresettel nyomorgásnak érzed, ha egy - a törlesztő kifizetése után - ugyanannyit kereső férfivel kell megélned, csak arra tudok következtetni, hogy még nem repültél ki a fészekből.
18/44 anonim válasza:
Nem tudom a házasságnak mi köze a hiteles házhoz? Ha szeretem hozzá megyek, ha nem akkor meg nem hitel ide vagy oda.
20/44 A kérdező kommentje:
Csak ma mondta el, a hajam az égnek állt.
2014. szept. 8. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!