Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belemennétek úgy egy házasságba, hogy a házon amiben laknátok hitel van?
Párom elvált és az asszonnyal közös házuk az övé lett.
Azzal a feltételel mondott le róla a volt feleség, hogy a ház építésére felvett hitelt a párom fizeti tovább.
Havi 40000 forintal kell fizetni még legalább 20 évig.
Nem tudom mit csináljak. Márciusra van kitűzve az esküvőnk.
Én minimálbért kapok, a párom havi 12000 forintot.
Kérdező!
Nagyon okosan látod a jövődet.
Mi a nem hitelt hanem tartásdíjat fizetünk a párom gyerekei után már 17 éve!!!!!
Ugyebár jogilag semmi közöm a gyerekeihez az annyukkal élnek.
Csak közösen rágjuk a küszöböt, havi 50.000-fizetünk. Már az elején tudatosítanod kellene, hogy nem albérletbe költözöl hozzá, és csak a rezsi felét fizesd. Külön számlára menjen a pénzed, teljesen határolódj el, az anyagi problémáitól.
Hát ha én valóban szeretem a párom és megbízom benne, nem merül fel bennem ilyen kérdés.
Szerintem keress inkább magadhoz valót.
Miért nem laktok nálad és adjátok ki v el a házat???????????
Ha ez felmerül benned inkább ne házasodj!!!
Ha a feleség lemondott róla, akkor ha jól értem, a férjé a ház, tehát az élettársadé.
Nem értem, miért probléma így, ha fizetitek a hitelt (mondjuk közösen, de természetesen lepapírozva minden centet, amit beleteszel) és a házban éltek.
Az összbevételetek KB. 190.000 ft, 40.000 a ház, tegyük fel, hogy mégegyszer ennyi a rezsi és az étel is. Marad 70.000 autó fenntartására/bérletre, ruházkodni, szórakozni. Nem sok, de szerintem meg lehet belőle élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!