Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja megérteni, hogy nem bírom tovább?
20as voltam
*házasodni, nyilván, megnősülni helyett.
Férfinak, nőnek egyaránt egy kapitális hiba.
Na látod, akkor csak mégis azért mentél férjhez, meg szültél gyereket, mert "neked ez fontos", mert ösztönállat vagy te is, aztán rohadtul nem gondoltad végig, hogy egy f-szkalaphoz mész hozzá.
Mostmár így jártál, nem tudsz mit csinálni.
Majd a következő életedben talán több eszed lesz.. ohh, wait, nem lesz több életed, csak ez az egy van :D
Engem nem is kell meggyőznöd, hogy miért jó egy sz-r házasságban szívni, amiből nem is tudsz kilépni, mert a válás is egy nagy szívás.
Nyilván szuper lehet ilyen csapdahelyzetbe kerülni.
Magadat győzködd.. :)
Mi tart mellette? Ha jól vettem ki, már legalább 7 éve szívsz (hisz iskolás a gyerek), mégis, miért? Egyetlen egy indokot mondj, hogy mi miatt nem váltál még el.
A "mert szeretem" nem indok, a "gyerek miatt" szintén.
A félelem a változástól, az egyedülléttől, a megszokás, mit szól a rokonság, a család az család szlogen,a gyereknek apa kell, az mindegy milyen, csak elméletben legyen ott, a mazochista berögződés,a lustaság, stb. Rengeteg indokot feltudnak sorolni, hogy miért is kell benne maradni a szrban. Oké. Az viszont még mindig nem tiszta számomra, hogy az ilyen kérdések feltevésének mi a célja? Változtatni nem hajlandóak semmin sem. Akkor? Attól, hogy itt kidühöngi magát a kérdező, a kedves fsz férjecske ugyanúgy viselkedik otthon. A problémát ezzel nem fogja megoldani, max. akkor, ha páros lábbal rúgja ki az ajtón. Ha erre nem hajlandó, akkor mit vár? 🤔A férje a jelek szerint a kezdetektől beleszrt az egész házasságba, csak a saját kényelme volt a lényeg. Szrt a gyerekre, a feleségére. Mi mit tehetünk? Semmit. Azt a kérdezőnek kellene. Ez viszont meghaladja a képességeit. Így marad a tovább tűrés, ehhez viszont nem kell felesleges kérdéseket kiírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!