Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja megérteni, hogy nem bírom tovább?
Régen talán tényleg a szerelme voltál, mostmár csak házvezetőnő vagy ingyen számára. Mivel megbeszélni nem lehet vele semmit, hogy értse is mi a probléma, ïgy semmi biztatót nem látok a jövőre nézve. Ha meg gyanítod, hogy félrebszik, akkor meg végképpen nem.
Nekem nem kellene már a továbbiakban ez a lusta, kihasználó, végtelenül önző hím. De te döntésed meddig vagy hajlandó a szrban dagonyázni mellette.
Akkor a munkádon és a gyereken kívül ne csinálj semmit.
Este haza ér, hagyd rá a gyereket és mozdulj ki kocsit.
Az ő ruháit ne mosd, rendelj egy adag kaját vagy a gyereknek is és neki ne.
A mosogatóból is akkor moss el tányérat edényt, amikor szükség van rá.
Aztán majd kapcsol a drága, ha nem akkor meg állj a darkadra és mond el a problémád és azt, hogy ha nem veszi ki a részét, akkor annak nagyobb következményei lesznek.
Nálam ez anno bevált.
N
Akkor mond meg neki, hogy vagy kiveszi a részét vagy váltok és megy ahova akár! Ennyi.
Nem is értem minek kinlodsz egy ilyen bfasz ember mellett.
Lesz láthattás, ha érdekli a gyerek, fizeti a gyerektartást és enyi.
Ha közös az ingatlan, akkor el kell adni és új hitelt felvenni egyedül.
Segítséged egyéb van? Nagyszülő, testvér, jó barát?
N28
"Írtam, akkor még nem ilyen volt. Közben változott meg."
Annyira imádom ezt a szöveget. Mindenki előadja, amikor az illető mindig is ilyen volt. Ráadásul, ez sem mentség: Ha ilyen lett, miért lett hagyva?
Legyünk már őszinték: Te ezt választottad, te ezt csinálod. Nyugodtan el is válhatsz ám, csak gondolom akkor meg sírnál a hazavitt pénz után.
18.-ra.
Tehát akkor TE vagy a hibás.
Ezért kellett férjhez menned neked is, meg gyereket szülni.
És még én vagyok mindig lepontozva, amikor azt ugatom itt az embereknek, hogy eszükbe se jusson megnősülni. Érvelek, statisztikákat hozok, stb., hogy ez baromság ma már nem működik.
De basznak rá.
A sok hülye ösztönállatnak fontosabb az, hogy szaporodjon, minthogy az eszére hallgatna.
Hát így jártál te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!