Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja megérteni a feleségem, hogy nyolcévi házasság után már nincs lángoló szerelem?
Amikor hozzábújtam a páromhoz, sokszor a fejemhez vágta, hogy ennyi év után mit kell már nyálaskodni. Mert úgy csinálok, mintha friss szerelmesek lennénk. Oké, nálam is halványultak az érzelmek, de nekem akkor is hiányzik a gyengédség.
Megmondtam ezt neki és azt is, hogy le fogom cserélni, ha találok nála kedvesebb, odaadóbb férfit. Hiszen nem vagyok még öregasszony, hogy semmilyen kapcsolatban éljek.
Azóta sokat csetelek, levelezek idegen férfiakkal és az exemmel is beszélgettem egy ideig sokszor messengeren, amiről tud. Azóta nagyon féltékeny és törekszik a gyengédségre, jobban odafigyel rám. Amúgy a mai napig fennáll a dolog, ha nagyon el fog esetleg hanyagolni, akkor vagy elhagyom, vagy el fogok járni a háta mögött kurafizni.
Nem tudom nálatok hogy működik a dolog, de én társas magányban nem fogok élni, az biztos.
Zavard el a pi...csába ezt a romantikafüggőt.
Örüljön neki, hogy kedves vagy hozzá.
Ha nem érzi a szeretetedet, akkor nem is nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!