Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok férjhez menni, miért nem képesek ezt megérteni a szüleim?!
Nem az, hanem orvos szeretnék lenni, külföldre megyek, és most nem a levegőbe beszélek...és akkor jönnek, hogy melyik férfinek kéne egy orvos nő? Mondom engem nem érdekel, nekem ez fontosabb.
21/N orvostan-hallgató
"Nem akarok férjhez menni, miért nem képesek ezt megérteni a szüleim?!"
Ezt úgy írod mintha az ő engedélyük nélkül nem maradhatnál hajadon. Nem vagy már gyerek, te tudod a legjobban mi tenne téged boldoggá. Hogy a szüleidnek ez nem tetszik? Hát istenem. (Különben se lehet tudni soha hogy mit hoz a jövő)
Mondd, hogy majd mész, ha visznek :D aztán te meg eldöntöd, mikor vigyenek :D Mondd, hogy neked más vágyad sincs, csak egy férj, de ha egyszer nincs.. nincs mit tenni. :D
a kecske is jól lakik, a káposzta is megmarad. és te meg csináld azt, amit szeretnél. :) Ja, az összes orvosnő ismerősöm, osztálytársam férjnél van. Van belőlük pár :)
Nyugi, én 27 évesen ugyanígy vagyok. Tanulok, dolgozom, hogy majd külföldre költözhessek.
Nem akarok férjhez menni, és gyereket szülni, egyelőre legalábbis semmiképp.
Szerencsére az én szüleim elfogadják a döntésemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!